“I put my heart and my soul into my work, and have lost my mind in the process.” Vincent van Gogh

Yoga Therapie

Op afspraak

Individueel & in
Groepsverband
Kosten: op aanvraag
Intake + 4/5 sessies

Chakra cursus

Met Astrid Jongste

Yoga & chakra tekenen
Jaarcursus 13 chakra’s
Kosten: zie pagina actueel
In Samenwerking


Yoga & Klank

Met Esther van Santen 

Yoga, Klank & wandelen
In het weekend + lunch
Kosten: zie pagina actueel
In samenwerking.

Bedrijven

Yoga op locatie

Thema
In Overleg 
Kosten: op aanvraag
Dagdeel of hele dag 

Yoga Therapie is vrij nieuw, ik heb daarvoor een opleiding in Wales gevolgd. Het is een mooie vorm van therapie waarin wordt gewerkt met lichaam, geest, levensstijl en energie niveau. Ben blij met deze aanvulling op de yogalessen en de kennis die ik heb opgedaan. Ik zet die graag in om cliënten via yoga in de ruime zin van het woord handreikingen te doen om de weg naar herstel van balans te gaan. Yoga therapie is geschikt voor individuele sessies, maar ook voor kleine groepen met een gemeenschappelijke factor waaraan gewerkt wordt. Een voorbeeld hiervan kan bv. rugklachten, maar ook overgangsklachten zijn.

De Chakra cursus is in samenwerking met Astrid Jongste van Praktijk de Stille Kracht. We werken hier met 13 kosmische chakra’s, die we door de combinatie van yoga en tekenen/kleuren benaderen. Deze cursus is gestart op 14 september 2019 en gaat door de lockdown periode in Nederland door tot februari 2021. Erna starten we de volgende cursus. Je hebt tijdens deze periode maandelijks 2 lessen rondom elk chakra waarin we ons elke maand afstemmen op een van de kosmische chakra’s  zodat deze meer voor je gaan leven. Meer info kun je vinden onder het menu bij actueel.

Yoga & Klank  is in samenwerking met Esther van Santen van Himalayan Heart. met haar mooie klankschalen uit Nepal. Het is mooi om yoga te combineren met klank, onderbroken door een gezamenlijke maaltijd voor de inwendige mens. Het klankenbad van Esther geeft extra ontspanning voor of na een yogales die bij voorkeur buiten is, rondom een mooi thema. Dit werkt hartverwarmend, openend en verbindend. En brengen je tevens meer in contact met je innerlijke stilte.

Yoga bij bedrijven gaat in overleg. Hiervoor kan ik naar uw bedrijf toe komen, maar u bent ook zeker welkom in de yogastudio in Ugchelen. Daarbij werk ik met een thema dat in overleg samengesteld wordt. Dit kan bv. een combinatie van Dru Yoga met stoelyoga zijn, gericht op rug en schouders, een korte meditatie en een heerlijke ontspanning. Maar kan ook een les rondom een thema zijn dat speelt in uw bedrijf. Dit stel ik graag samen met u samen, zodat het aansluit bij uw wensen. Eventueel gecombineerd met creativiteit of klank. Lunch in de ruimte of dichtbij is ook mogelijk.