On the go

Vanwaar on the go? Dit heb ik zo gekozen omdat yoga voelt als een innerlijke reis, die een leven lang doorgaat. En net als koffie “on the go” neem ik de yoga overal mee, omdat het doorweven is in mijn leven. Dit mede door te blijven leren van wat zich aandient en letterlijk doordat ik mijzelf via studie blijf verdiepen in yoga en wat daar mee verbonden is.

De thuisbasis van Yoga on the Go is sinds april 2017 in Ugchelen, aan de Bogaardslaan 14B. Daarnaast kom ik graag naar uw bedrijf toe om op uw locatie voor of na werktijd een yogales of serie yogalessen te verzorgen. Waarbij u natuurlijk ook als groep welkom bent in Ugchelen. Deze mogelijkheid is er ook in het weekend met bv. een thema dat past bij uw bedrijf. De omgeving is ook mooi voor een wandeling en horeca is dichtbij aanwezig.

Naast de 4 jarige Dru Yoga opleiding (2003-2007) heb ik in 2013/2014 de 2 jarige meditatie opleiding van Dru gevolgd, waar ik de waarde van dagelijks mediteren heb leren ervaren. Tevens heb ik in oktober 2016 het 2e deel van Dru Sound opleiding afgesloten, waar ik weer veel geleerd heb over adem, klank en stemgebruik en waar we als groep ook heerlijk samen mantra’s gezongen hebben. Een mooie verdiepingscursus, waarvan ik merk dat het mij goed heeft gedaan. Van maart 2017 t/m mei 2019 in Wales de 2 jarige opleiding Dru Yoga Therapy gevolgd en dit met een diploma afgesloten. Een hele mooie opleiding in een prachtige omgeving, waarin veel disciplines zijn samen gekomen en nu meer op hun plek vallen. Het was best pittig in het Engels, maar ben zeker blij dat ik deze keuze gemaakt heb, ook omdat het nog even duurt voor deze opleiding in Nederland start. Deels ga ik de kennis uit deze opleiding integreren in de lessen, ernaast ga ik een spreekuur starten en daarnaast groepslessen  gericht op een specifieke conditie, bv. de rug, de overgang of slaapproblemen. Ik geef op het moment geen losse meditatielessen, wel wordt elke yoga les afgesloten met een korte meditatie. Dit mede omdat ik in de meditatie opleiding heb geleerd dat yoga de perfecte voorbereiding voor meditatie is. Wel kun je in de yogaruimte terecht bij Dianne Hachmang met haar mooie meditatiecirkel eens in de 2 weken op zondagmorgen. Haar website kun je vinden bij actueel.

Je kunt qua lessen kiezen uit 9 lessen per week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Waarvan 1 lesuur een les stoelyoga is. Tevens is er nog ruimte voor extra lesuren overdag en in het weekend. Het is ook mogelijk de ruimte in Ugchelen van mij te huren, omdat onderverhuur is toegestaan. Kijk voor alle reguliere lessen en uitbreiding hiervan bij het menu: Lessen in Ugchelen. Op die pagina zie je de locatie en de lesuren. Je kiest voor een vast lesuur en mag ernaast gemiste lessen inhalen in andere lesuren, dit hoeft niet in dezelfde week, wel altijd even in overleg. Dit i.v.m. met de maximale groepsgrootte.