“I cannot teach anybody anything, I can only make them think.” Socrates

Locatie
Yoga on the Go
Maandag

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden
19:15 tot 20:30 uur
20:45 tot 22:00 uur

 

Locatie:
Yoga on the Go
Dinsdag 

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden
10:00 tot 11:15 uur
19:15 tot 20:30 uur
20:45 tot 22:00 uur

Locatie:
Yoga on the Go
Woensdag 

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden
9:00 tot 10:15 uur
10:45 tot 11:45 uur

 

Locatie:
Yoga on the Go
Vrijdag  

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden
9:15 tot 10:30 uur

Lees hieronder door voor meer info over de lessen.

Je bent van harte welkom als je een keer mee wilt doen met deze zachte vloeiende vorm van yoga. Een vorm die mijn hart gestolen heeft vanaf ’t moment dat ik zelf op les kwam. Er is in de lessen veel afwisseling door de verschillende yogaseries, sequenties en houdingen en is tevens gericht op meer verbinding met je hart en de wijsheid die daar leeft. De lessen eindigen met tijd voor ontspanning en een korte meditatie. Bij Dru Yoga wordt in de les passende muziek gebruikt. Meer info over Dru Yoga vind je op de betreffende pagina van het menu. Ook kun je kijken op de website van Dru Yoga Nederland of worldwide. Dit zijn www.druyoga.nl of www.druyoga.com. 

De thuisbasis van Yoga on the Go is aan de Bogaardslaan 14B, een heerlijke lichte lesruimte op de 1e verdieping, die sfeervol is ingericht. Voor en achter het gebouw is ruime parkeergelegenheid en er stopt een bus voor de deur. Ook is er een lift in het gebouw. 
De yoga lessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Naast de Dru yogalessen is er ook 1 lesuur stoelyoga op woensdagochtend. Bij deze lessen wordt gekeken naar de mogelijkheden van de mensen die mee doen. Zodat de lessen mooi afgestemd blijven op de groep. Deze les duurt 1 uur i.p.v. 75 minuten. Via het contactformulier op de website kun je jezelf op elk moment in het lesseizoen opgeven voor een gratis proefles. Mocht je lessen willen volgen, maar je kunt niet op de aangegeven tijden, geef dan op het contactformulier jouw voorkeurstijd en dag voor het volgen van lessen aan. Ernaast is er ook ruimte voor gastlessen, combi lessen en workshops. Tevens is de ruimte te huur buiten lestijden. Waarbij de gehele donderdag reeds verhuurd is aan Annemieke Merkelbach die mindfulness trainingen verzorgt. Onder actueel vind je al het nieuws en tevens de agenda van extra activiteiten.

Afspraken voor deelname aan de lessen en het inhalen van lessen:
Elke leerling geeft zich op voor een vaste lestijd/groep. Als je een les niet kan, kun je dit doorgeven via mail, WhatsApp, of door mij gewoon even te bellen. Daarbij kun je dan gelijk aangeven of je de les in wilt halen en wanneer, dan kan er in overleg een inhaal moment ingepland worden. De kosten voor de yogalessen zijn € 37,00 per maand (dit is incl. 9% btw). De lesduur is 75 minuten. Dit tarief is het jaarbedrag gebaseerd op 46 lessen per jaar gedeeld door 12 maanden. Er zijn doorlopend lessen, de factuur komt eens per kwartaal, die mag je in 1 keer of in 3 termijnen betalen. Op feestdagen, de week tussen kerst en oud en nieuw en zomervakantie van de docente zijn er geen reguliere lessen, met deze 6 weken uitval is met de berekening van het maandtarief rekening gehouden. Omdat ik het geluk heb dat er 2 ervaren Dru yoga docenten bij mij op les zitten, worden lessen tijdens opleiding en eventuele andere uitval grotendeels door hen overgenomen. Dit geeft mij een gerust gevoel en houdt tevens in dat er zo weinig mogelijk uitval van lessen is. Wat ook fijn is dat ze dit met veel plezier doen. Tevens is er een mogelijkheid voor een strippenkaart, wil je die aanschaffen, neem dan even contact op.

Wat neem je mee?

  • Een groot badlaken voor op de yogamat (i.v.m. hygiëne) 
  • Een flesje drinken.
  • Makkelijke kleding
  • Eventueel (antislip)sokken (op blote voeten mag ook)

Yogamatten, meditatiekussens en fleece dekens zijn aanwezig. Ik raad je aan op den duur eigen spullen te kopen, zodat je op den duur ook yoga thuis kunt beoefenen.