“I cannot teach anybody anything, I can only make them think.” Socrates

Locatie
Yoga on the Go
Maandag

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden vanaf 1 juli 2020
10:00 tot 11:00 uur
19:15 tot 20:15 uur
20:45 tot 21:45 uur

 

 

Locatie:
Yoga on the Go
Dinsdag 

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden vanaf 1 juli 2020
10:00 tot 11:00 uur
19:15 tot 20:15 uur
20:45 tot 21:45 uur

 

Locatie:
Yoga on the Go
Woensdag 

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden vanaf 1 juli 2020
 9:15 tot 10:15 uur
10:45 tot 11:45 uur
(stoel yoga)

Tevens is  er op Donderdagavond online Zoom les om 20:00 uur

Locatie:
Yoga on the Go
Vrijdag  

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden vanaf 1 juli 2020 
9:15 tot 10:15 uur


Uitbreiding van lesuren behoort tot de mogelijkheden, hier kun je ook een verzoek voor indienen. 
 

Hierboven vind je het lesrooster dat met het weer openstellen van yogastudio’s per 1 juli 2020 is ingegaan. Na een kwartaal online lesgeven via zoom en tot mijn blijdschap vanaf mei ook buiten is het heerlijk om de yogaruimte, mijn 2e huis weer te kunnen gebruiken. De lessen worden hervat in kleiner groepen met inachtneming van 1,5 meter afstand en een protocol dat aan elke leerling per mail wordt toe gestuurd. Ook zal dit protocol, al dan niet in verkorte vorm in de yogaruimte opgehangen worden ter herinnering. De lestijd wordt door deze wijzigingen een uur i.p.v. 75 minuten, dit is  i.v.m. schoonmaken, ventileren en extra tijd voor het wisselen van groep. Naast de lessen in de yogaruimte blijft er 1 online zoomles bestaan op donderdagavond om 20:00 uur, voor iedereen die dit, zoals we er nu voorstaan, zich daar prettiger bij voelt. Tevens ben ik van plan om in de toekomst ook vaker naar buiten te gaan, als extra les of met bestaande lesgroepen. Dit is zo goed bevallen de laatste tijd, door de weidsheid, de wolkenluchten, de zon, het contact met de aarde dat ik hoop dat meer mensen dit kunnen ervaren.  

Je bent altijd van harte welkom als je een keer mee wilt doen met deze zachte vloeiende vorm van yoga. Een vorm die mijn hart gestolen heeft vanaf ’t moment dat ik zelf op les kwam. Er is in de lessen veel afwisseling door de verschillende yogaseries, sequenties en houdingen en is tevens gericht op meer verbinding met je hart en de wijsheid die daar leeft. De lessen eindigen met tijd voor ontspanning en een korte meditatie. Bij Dru Yoga wordt in de les passende muziek gebruikt. Meer info over Dru Yoga vind je op de betreffende pagina van het menu. Ook kun je kijken op de website van Dru Yoga Nederland of worldwide. Dit zijn www.druyoga.nl of www.druyoga.com. 

De thuisbasis van Yoga on the Go is aan de Bogaardslaan 14B, een heerlijke lichte lesruimte op de 1e verdieping, die sfeervol is ingericht. Voor en achter het gebouw is ruime parkeergelegenheid en er stopt een bus voor de deur. Ook is er een lift in het gebouw. 
De yoga lessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Overdag en ’s avonds. Naast de Dru yogalessen is er ook 1 lesuur stoel yoga op woensdagochtend. Bij deze lessen wordt gekeken naar de mogelijkheden van de mensen die mee doen. Zodat de lessen mooi afgestemd blijven op de groep. Via het contactformulier op de website kun je jezelf op elk moment in het les seizoen opgeven voor een gratis proefles. Mocht je lessen willen volgen, maar je kunt niet op de aangegeven tijden, geef dan op het contactformulier jouw voorkeurstijd en dag voor het volgen van lessen aan. Ernaast is er ook ruimte voor gastlessen, combi lessen en workshops. Tevens is de ruimte te huur buiten lestijden. Waarbij de gehele donderdag reeds verhuurd is aan Annemieke Merkelbach die mindfulness trainingen verzorgt. Onder actueel vind je al het nieuws en tevens de agenda van extra activiteiten.

Afspraken voor deelname aan de lessen en het inhalen van lessen:
Elke leerling geeft zich op voor een vaste lestijd/groep. Als je een les niet kan, kun je dit doorgeven via mail, WhatsApp, of door mij gewoon even te bellen. Daarbij kun je dan gelijk aangeven of je de les in wilt halen en wanneer, dan kan er in overleg een inhaal moment ingepland worden. De kosten voor de yogalessen zijn € 37,00 per maand (dit is inclusief 9% btw). Dit tarief is het jaarbedrag gebaseerd op 46 lessen per jaar gedeeld door 12 maanden. Er zijn doorlopend lessen, de factuur komt eens per kwartaal, die mag je in 1 keer of in 3 termijnen betalen. Tevens zijn er strippenkaarten te koop en behoort een losse les ook tot de mogelijkheden. Op feestdagen, de week tussen kerst en oud en nieuw en zomervakantie van de docente zijn er geen reguliere lessen. Met deze 6 weken uitval is met de berekening van het maandtarief rekening gehouden. Omdat ik het geluk heb dat er 2 ervaren Dru yoga docenten bij mij op les zitten en een leerling aan de opleiding is begonnen, kan ik een beroep op hen doen als ik vervanging nodig heb. Dit geeft een gerust gevoel en houdt tevens in dat er zo weinig mogelijk uitval van lessen is. Wat ook fijn is dat ze dit met veel plezier doen. 

Wat neem je zelf mee? Per 1 juli aangepast i.v.m. corona maatregelen. 

  • Je eigen yoga mat of een groot badlaken voor op de yoga mat. 
  • Makkelijke kleding en een fleecedeken om je toe te dekken voor de ontspanning. 
  • Een (meditatie)kussen of een kussensloop om om je kussen heen te doen.
  • Een flesje water, zodat je tussendoor wat kunt drinken. 
  • Eventueel (antislip)sokken (op blote voeten mag ook)

Alle materialen zijn aanwezig en kun je in de les gebruiken. Wel raad ik je aan op den duur eigen spullen te kopen, zodat je ook yoga thuis kunt beoefenen. Zeker nu is het fijn om je eigen spullen te hebben.