“I cannot teach anybody anything, I can only make them think.” Socrates

Locatie:
Yoga on the Go
Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijd 9:15 uur 

Vrijdagochtend 

Dru Yoga les 

Een les is 75 minuten.

De inhoud van een les vind je
bij “Beeld van een les”

Locatie:
Yoga on the Go
Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijd 10:00 uur

Maandag & Dinsdag ochtend

Dru Yoga les 

Woensdag Ochtend 

Stoel Yoga les  

Yogaruimte

Locatie:
Yoga on the Go
Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen 

Lestijd 19:00 & 20:45 uur

Maandag & Dinsdag avond

Dru Yoga les
2 lessen per avond

Tussen de 2 lessen is een half uur pauze om de rust te bewaren.

Locatie:
Yoga on the Go
Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijd 19:45 uur

Donderdagavond

Dru Yoga les  

 

Gemiste lessen kun je in overleg in andere lesuren inhalen.   

Hierboven staan de lessen vanaf April/Mei 2022. Gelukkig zijn de meeste lessen na 2 jaar van wisselingen + in het 1e kwartaal de sloop van AH, weer terug op de gewone lestijden. Daarnaast is er met ingang van april een nieuwe les op  donderdagavond bijgekomen. Mooi om in de lente uit te breiden, is het seizoen ervoor. Fijn om te melden is dat er op korte termijn nog een lesuur bijkomt, dit keer geen Dru Yoga, maar Yin Yoga. Hiervoor kun je een proefles volgen op woensdag 15 en woensdag 29 juni. De lessen zelf starten dan in juli. Er staan ook nog meer veranderingen op stapel,
wil je hiervan op de hoogte gehouden worden schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de contactpagina. Op de overige zeven pagina’s van het menu vind je alle overige informatie over de Dru Yoga, over mij en de inhoud van de lessen.

Je bent altijd van harte welkom als je een keer mee wilt doen met deze zachte vloeiende vorm van yoga/meditatie. Een vorm die mijn hart gestolen heeft vanaf ’t moment dat ik zelf op les kwam. Er is in de lessen veel afwisseling door de verschillende yogaseries, sequenties en houdingen en is tevens gericht op meer verbinding met je hart en de wijsheid die daar leeft. De lessen eindigen met tijd voor ontspanning en een korte meditatie. Bij Dru Yoga wordt in de les passende muziek gebruikt. Meer info over Dru Yoga vind je op de betreffende pagina van het menu. Ook kun je kijken op de website van Dru Yoga Nederland of worldwide. Dit zijn www.druyoga.nl of www.druyoga.com.

De thuisbasis van Yoga on the Go is aan de Bogaardslaan 14B, een heerlijke lichte lesruimte op de 1e verdieping, die sfeervol is ingericht. Achter het gebouw is ruime parkeergelegenheid. Ook is er een lift in het gebouw. De live yoga lessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Overdag en ’s avonds. Naast de Dru yoga & Meditatie lessen is er ook 1 lesuur “Stoel Yoga” op woensdagochtend, waarbij ik stoelyoga, Dru yoga & meditatie combineer. Bij deze lessen wordt gekeken naar de mogelijkheden van de mensen die mee doen. Zodat de lessen mooi afgestemd blijven op de groep. Via het contactformulier op de website kun je jezelf op elk moment in het les seizoen opgeven voor een gratis proefles. Mocht je lessen willen volgen, maar je kunt niet op de aangegeven tijden, geef dan op het contactformulier jouw voorkeurs dag en tijd voor het volgen van lessen aan. Ernaast is er ook ruimte voor gastlessen, combi lessen en workshops. Tevens is de ruimte te huur buiten lestijden. Onder actueel vind je al het nieuws en tevens de agenda van extra activiteiten.

Tarieven en afspraken voor deelname aan de lessen en het inhalen van lessen
Elke leerling geeft zich op voor een vaste lestijd/groep. Als je een les niet kan, kun je dit doorgeven via mail, WhatsApp, of door mij gewoon even te bellen. Daarbij kun je dan gelijk aangeven of je de les in wilt halen en wanneer, dan kan er in overleg een inhaal moment ingepland worden. Dit hoeft niet in dezelfde week, maar mag ook in de week ervoor of erna. De kosten voor de yogalessen zijn € 37,00 per maand (dit is exclusief 9% btw). Dit tarief is het jaarbedrag gebaseerd op 46 lessen per jaar gedeeld door 12 maanden. Een les duurt 75 minuten. Een losse les kost € 12,50. Naast eens per week yoga kun je ook kiezen voor een onbeperkt abonnement, waarbij je met alle lessen mee kan doen, voorwaarde is wel dat er voldoende plek is. De kosten voor zo’n abonnement zijn € 55,00 per maand. Op feestdagen, de week tussen kerst en oud en nieuw en de (zomer)vakantie van de docente zijn er geen reguliere lessen. Met deze 6 weken uitval is met de berekening van het maandtarief rekening gehouden. Mocht je graag op yoga willen, maar de kosten zijn een probleem, neem dan ook contact met mij op, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Wat neem je zelf mee?

  • Je eigen yoga mat of een groot badlaken voor op de yoga mat.
  • Makkelijke kleding en een fleecedeken om je toe te dekken voor de ontspanning.
  • Een flesje water, zodat je tussendoor wat kunt drinken.
  • Eventueel (antislip)sokken (op blote voeten mag ook)

Alle materialen, zoals matten, kussens e.d. zijn aanwezig en kun je in de les gebruiken. Wel raad ik je aan op den duur eigen spullen te kopen, zodat je ook yoga thuis kunt beoefenen. Zeker nu is het fijn om je eigen spullen te hebben.

 

Tevens vind je hieronder een alternatief zoomrooster, dat in de afgelopen 2 jaar prima gefunctioneerd heeft toen het nodig was. Het blijft staan voor het geval er geen live les gegeven kunnen worden, dan gaat dat rooster tijdelijk weer in

Volledig zoomrooster yoga 5 zoomlessen op reeds bestaande dagdelen, in overleg zijn groepen hierbij samengevoegd.

Maandagochtend 9:45 tot 11:00 uur

Maandagavond 19:45 tot 21:00 uur

Dinsdagochtend 9 45 tot 11:00 uur

Dinsdagavond 19:45 tot 21:00 uur

Woensdagochtend 9:45 tot 11:00 uur