“I cannot teach anybody anything, I can only make them think.” Socrates

Locatie
Yoga on the Go
Maandag
 

 Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

 Lestijden vanaf  23 aug. 2021
 10:00 tot 11:15 uur
  19:00 tot 20:15 uur 
 20:45 tot 22:00 uur


Vanaf 1 december zijn alle lessen overdag en omgezet naar Meditatieve yoga lessen
   

 

Locatie:
Yoga on the Go
Dinsdag 

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden vanaf 23 aug. 2021
10:00 tot 11:15 uur
19:00 tot 20:15 uur
20:45 tot 22:00 uur

Lees even door voor het alternatieve rooster dat sinds 1 december in werking treedt.


Locatie:
Yoga on the Go
Woensdag 

 Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen 

Lestijden vanaf 23 aug. 2021
 9:15 tot 10:30 uur
11:00 tot 12:00 uur 
(Stoel)
 

Uitbreiding van lesuren behoort tot de mogelijkheden, je kunt altijd een verzoek indienen.  

Locatie:
Yoga on the Go
Vrijdag  

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

 Lestijden vanaf 23 aug. 2021
9:15 tot 10:30 uur  

Lessen van Rosella 

Deze kun je vinden via haar website waar je een link van vindt als je even door lees
t.   

  

Hierboven staan de lessen van het gewone reguliere lesrooster dat vanaf 23 augustus 2021 is in gegaan. Deze tijden zijn sinds 1 december opnieuw veranderd omdat alle lessen voor 17:00 uur gegeven moeten worden. Ook is de inhoud van de lessen veranderd. Dit zijn vanaf  6 november meer meditatieve lessen geworden, mooi passend bij deze tijd van het jaar. Deze lessen werken via rustige oefeningen toe naar meditatie. Dus meer naar binnen toe, in verbinding met je zelf.  Ik werk daarbij blijvend met kleine groepen van 5 tot 8 deelnemers. Met goede ventilatie d.m.v. luchten door open ramen en/of airco en een half uur pauze tussen de lessen. Het rooster vanaf 1 december vind je als je door scrolt naar beneden.

Vanaf 30 augustus werkt Rosella ook in de yogaruimte, een enthousiaste docente in opleiding. Ze is vanaf woensdag
1 september in de yogaruimte een nieuw lesuur gestart op de woensdagavond van 19:00 tot 20:15 uur. Wat nu tijdelijk
naar de middag is verhuisd. En heeft daarnaast de zoom les op donderdagavond van mij overgenomen, mede omdat ze door haar opleiding volledig vertrouwd is met zoom. Op haar website kun je alle informatie vinden rondom haar lessen, Haar lesrooster kun je vinden via deze link. Wij werken zelfstandig naast elkaar, maar hebben ook een gekozen voor een  samenwerkingsverband, zodat onderling inhalen is toegestaan en in feite door ons beiden, als fans van Dru yoga, ook van harte wordt aangemoedigd. Ook vangen we als het nodig is elkaars lessen op. Rosella geeft les vanuit haar hart met veel inzet, toewijding en plezier. Ze werkt graag met een thema in de les. 

Alternatieven voor bovenstaand lesrooster staan hieronder vermeld, om te kunnen anticiperen op de maatregelen van de overheid zoals in 2020 en 2021. Vandaar dat je hieronder ook 2 alternatieve roosters vindt, 1 gecombineerd rooster met meditatielessen in de zaal in Ugchelen, aangevuld met 3 zoomlessen yoga. En tevens een compleet zoomrooster. Het meditatie/zoomyoga rooster is tot stand gekomen door vraagstelling aan alle leerlingen. Deze beide roosters hebben goed dienst gedaan zolang ze nodig waren. En val er momenteel weer op terug met een aanpassing voor lessen overdag.  

Alternatieve lesroosters, 1 combi rooster vanaf 1 december 2021  en 1 volledig zoomrooster voor noodgevallen 


Combi rooster 8 livelessen overdag aangevuld met 3 zoomlessen, 1 overdag en 2 in de avond  

Maandagochtend                            10:00 tot 11:15 uur                  Yoga en/of meditatie les live 

Maandagmiddag                              13:30 tot 14:45 uur                  Yoga en/of meditatie les live 

Maandagavond                                19:45 tot 21:00 uur                  Zoom les live vanuit huis 

Dinsdagochtend                               10:00 tot 11:15 uur                 Zoom les live vanuit huis 

Woensdagochtend                            9:15 tot 10:30 uur                 Yoga en/of meditatie les live 

Woensdagochtend                           11:00 tot 12:00 uur                 Yoga en/of meditatie les live 

Woensdagmiddag                            13:30 tot 14:45 uur                  Yoga en/of meditatie les live 

Donderdagochtend                         10:00 tot 11:15 uur                  Yoga en/of meditatie les live

Donderdagavond                             19:45 tot 21:00 uur                  Zoom les live vanuit huis 

Vrijdagochtend                                  9:15 tot 11:30 uur                  Yoga en/of meditatie les live

Vrijdagmiddag                                  13:30 tot 14:45 uur                  Yoga en/of meditatie les live

Volledig zoomrooster yoga 5 zoomlessen op reeds bestaande dagdelen, in overleg zijn groepen hierbij samengevoegd.

Maandagavond                                19:45 tot 21:00 uur

Dinsdagochtend                              10:00 tot 11:15 uur

Dinsdagavond                                  19:45 tot 21:00 uur

Woensdagochtend                            9:15 tot 10:30 uur

Donderdagavond                            19:45 tot 21:00 uur

 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is er een basisrooster voor de yogalessen en 2 alternatieven. Deze zijn na alle ervaringen van het afgelopen jaar tot stand gekomen. Het voelt goed dat na de zomervakantie de lessen weer terug gaan naar 75 minuten.
Je bent altijd van harte welkom als je een keer mee wilt doen met deze zachte vloeiende vorm van yoga. Een vorm die mijn hart gestolen heeft vanaf ’t moment dat ik zelf op les kwam. Er is in de lessen veel afwisseling door de verschillende yogaseries, sequenties en houdingen en is tevens gericht op meer verbinding met je hart en de wijsheid die daar leeft. De lessen eindigen met tijd voor ontspanning en een korte meditatie. Bij Dru Yoga wordt in de les passende muziek gebruikt. Meer info over Dru Yoga vind je op de betreffende pagina van het menu. Ook kun je kijken op de website van Dru Yoga Nederland of worldwide. Dit zijn www.druyoga.nl of www.druyoga.com

De thuisbasis van Yoga on the Go is aan de Bogaardslaan 14B, een heerlijke lichte lesruimte op de 1e verdieping, die sfeervol is ingericht. Achter het gebouw is ruime parkeergelegenheid. Ook is er een lift in het gebouw. De yoga lessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Overdag en ’s avonds. Naast de Dru yoga & Meditatie lessen is er ook 1 lesuur “Stoel Yoga”  op woensdagochtend, waarbij ik stoelyoga, meditatie & Dru yoga combineer. Bij deze lessen wordt gekeken naar de mogelijkheden van de mensen die mee doen. Zodat de lessen mooi afgestemd blijven op de groep. Via het contactformulier op de website kun je jezelf op elk moment in het les seizoen opgeven voor een gratis proefles. Mocht je lessen willen volgen, maar je kunt niet op de aangegeven tijden, geef dan op het contactformulier jouw voorkeurs dag en tijd voor het volgen van lessen aan. Ernaast is er ook ruimte voor gastlessen, combi lessen en workshops. Tevens is de ruimte te huur buiten lestijden. Onder actueel vind je al het nieuws en tevens de agenda van extra activiteiten.

Tarieven en afspraken voor deelname aan de lessen en het inhalen van lessen: Nieuw het Duo Abonnement
Elke leerling geeft zich op voor een vaste lestijd/groep. Als je een les niet kan, kun je dit doorgeven via mail, WhatsApp, of door mij gewoon even te bellen. Daarbij kun je dan gelijk aangeven of je de les in wilt halen en wanneer, dan kan er in overleg een inhaal moment ingepland worden. De kosten voor de yogalessen zijn € 37,00 per maand (dit is exclusief 9% btw). Dit tarief is het jaarbedrag gebaseerd op 48 lessen per jaar gedeeld door 12 maanden. Dit is per les van 75 minuten € 9,25. Nieuw is een duo abonnement, in samenwerking met Rosella, waarbij we ieder 25% korting bieden op ons maandtarief. Hierbij mag je bij ons beiden een lesmoment uitkiezen, zodat je 2 lessen in de week krijgt en maar voor 1,5 les hoeft te betalen. Wil je meer info hierover dan kun je altijd een mail sturen. Er zijn bij ons beiden doorlopend lessen, de factuur komt eens per kwartaal, die mag je in 1 keer of in 3 termijnen betalen. Op feestdagen, de week tussen kerst en oud en nieuw en zomervakantie van de docente zijn er geen reguliere lessen. Met deze 4 weken uitval is met de berekening van het maandtarief rekening gehouden. Door de samenwerking met Rosella en een docente die de lessen volgt, kan ik op 2 mensen een beroep doen als ik vervanging nodig heb. Dit geeft een gerust gevoel en houdt tevens in dat er zo weinig mogelijk uitval van lessen is. Wat ook fijn is dat ze dit met veel plezier doen.

Wat neem je zelf mee?

  • Je eigen yoga mat of een groot badlaken voor op de yoga mat. 
  • Makkelijke kleding en een fleecedeken om je toe te dekken voor de ontspanning. 
  • Een flesje water, zodat je tussendoor wat kunt drinken.
  • Eventueel (antislip)sokken (op blote voeten mag ook)

Alle materialen, zoals matten, kussens e.d. zijn aanwezig en kun je in de les gebruiken. Wel raad ik je aan op den duur eigen spullen te kopen, zodat je ook yoga thuis kunt beoefenen. Zeker nu is het fijn om je eigen spullen te hebben.