“I cannot teach anybody anything, I can only make them think.” Socrates

Locatie: tot 1 febr.
Cocoon Club
Maandag

Deventerstraat 130P
7321 CD Apeldoorn

Lestijden
19:15 tot 20:30 uur
20:45 tot 22:00 uur

Na 1 febr. in Ugchelen

Locatie:
Yoga on the Go
Dinsdag 

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden
10:00 tot 11:15 uur
19:15 tot 20:30 uur
20:45 tot 22:00 uur

 

Locatie
Yoga on the Go
Woensdag

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden
 9:00 tot 10:15 uur

10:45 tot 11:45 uur (stoel)
17:00 tot 18:15 uur
20:00 tot 21:15 uur (Paula)

 

Locatie: 
Yoga on the Go
Vrijdag

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijd

9:15 tot 10:30 uur

 

 

De thuisbasis van Yoga on the Go is aan de Bogaardslaan 14B, naast Kinesis Fysiotherapie, een heerlijke lichte lesruimte op de 1e verdieping, die sfeervol is ingericht. Voor en achter het gebouw is ruime parkeergelegenheid en er stopt een bus voor de deur. In het afgelopen jaar zijn hier op woensdag 4 lessen bijgekomen, in de ochtend, namiddag en avond. Om 9:00 uur, 10:45 uur, 17:00 uur & 20:00 uur. De les om 20:00 uur wordt niet door mij maar door Paula gegeven, al zullen we ook voor elkaar invallen als dat nodig is. Daarnaast mogen leerlingen ook onderling bij ons beiden inhalen. Het lesuur om 10:45 is voor stoelyoga en net  gestart op woensdag 28 november. Waarbij er wordt gekeken naar de mogelijkheden van de mensen die mee doen. Zodat de lessen mooi afgestemd blijven op de groep. Deze les duurt 1 uur i.p.v. 75 minuten, zodat ook de prijs per les in verhouding wat lager ligt. Via het contactformulier op de website kun je jezelf op elk moment in het lesseizoen opgeven voor een gratis proefles. Gastlessen, combi lessen en workshops zijn vanaf september 2018 alleen nog in het weekend, dit mede door het nieuwe lesuur van Paula. Onder actueel vind je tevens al het nieuws en data van extra activiteiten. Tevens is de ruimte te huur buiten lestijden. De donderdag is reeds verhuurd.

De Cocoon Club is dicht bij het centrum van Apeldoorn, een plek waar ik tot 1 februari 2019 huur, daarna gaan de lessen van de maandagavond ook naar Ugchelen. Ik heb deze ruimte 2,5 jaar met plezier gehuurd, met dank aan Leonie, van Leyoga. Kijk voor meer info eens op haar website www.cocoonclub.nl

Afspraken: Voor deelname aan de lessen en het inhalen van lessen Elke leerling geeft zich op voor een vaste lestijd/groep. Als je een les niet kan, kunt je dit doorgeven via mail, sms of Whatsapp, of door mij gewoon even te bellen. Daarbij kun je dan gelijk aangeven of je de les in wilt halen en wanneer, dan kan er in overleg een inhaal moment ingepland worden. De kosten voor de yogalessen zijn
€ 35,00 per maand.( dit is € 33,01 excl. btw ) De lesduur is 75 minuten. Dit tarief is het jaarbedrag gedeeld door 12 maanden.
Er zijn doorlopend lessen, de factuur komt eens per kwartaal, die mag je in 1 keer of in 3 termijnen betalen. Op feestdagen, tussen kerst en oud en nieuw, opleiding en vakantie van de docente zijn er er geen reguliere lessen, met deze uitval is met de berekening van het maandtarief rekening gehouden. Omdat ik het geluk heb dat er 2 doorgewinterde Dru yoga docenten bij mij op les zitten en tevens een student van de Dru yoga opleiding, worden er ook lessen van mij overgenomen tijdens opleiding of vakantie. Dit houdt in dat er zo weinig mogelijk uitval van lessen is, doordat er vervanging aanwezig is die dit met plezier doen.

Je bent van harte welkom als je een keer mee wilt doen met deze zachte vloeiende vorm van yoga. Een vorm die mijn hart gestolen heeft vanaf ’t moment dat ik zelf op les kwam. Er is in de lessen veel afwisseling door de verschillende yogaseries, sequenties en houdingen en tevens brengt het je meer in verbinding met je hart. Bij Dru Yoga wordt in de les passende muziek gebruikt.

Wat neem je mee: In ieder geval een groot badlaken voor op de yoga mat en een flesje water. Denk aan makkelijke kleding en (antislip)sokken, of gewoon op blote voeten. Yogamatten, meditatiekussens en fleecedekens zijn aanwezig. Al raad ik je wel aan op den duur ook eigen spullen te kopen, ook voor yoga thuis.