“I cannot teach anybody anything, I can only make them think.” Socrates

Locatie:
Cocoon Club
Maandag

Deventerstraat 130P
7321 CD Apeldoorn

Lestijden
19:15 tot 20:30 uur
20:45 tot 22:00 uur

 

 

Locatie:
Yoga on the Go
Dinsdag 

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden
10:00 tot 11:15 uur
19:15 tot 20:30 uur
20:45 tot 22:00 uur

 

Locatie
Yoga on the Go
Woensdag

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden
 9:00 tot 10:15 uur

17:00 tot 18:15 uur
20:00 tot 21:15 uur

 

Locatie: 
Yoga on the Go
Vrijdag

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijd

9:15 tot 10:30 uur

 

 

De thuisbasis van Yoga on the Go is aan de Bogaardslaan 14B, naast Kinesis Fysiotherapie, een heerlijke lichte lesruimte op de 1e verdieping, die sfeervol is ingericht. Voor en achter het gebouw is ruim voldoende parkeergelegenheid en er stopt een bus voor de deur. In het afgelopen jaar zijn de lessen uitgebreid en zijn er 2 lessen op woensdag bijgekomen, in de ochtend en de namiddag. Om 9 uur & 17 uur. De les in de namiddag van 17:00 tot 18:15 uur blijkt een fijne lestijd te zijn, zo net na school/werktijd & voor etenstijd. Tevens is er vanaf 29 augustus 2018 een nieuw vast gestart lesuur van 20:00 tot 21:15 uur. Deze les wordt niet door mij maar door Paula gegeven, al zullen we ook voor elkaar invallen als dat nodig is. Ook start er bij voldoende belangstelling eind november een stoelyoga les op woensdagochtend, van 10:45 tot 11:45 uur. Je kunt aangeven als je hier belangstelling voor hebt. Via het contactformulier op de website kun je jezelf op elk moment in het lesseizoen opgeven voor een gratis proefles. Gastlessen, combi lessen en workshops zijn vanaf september 2018 alleen nog in het weekend, dit mede door het nieuwe lesuur van Paula. De frequentie blijft eens in de 4 tot 8 weken. Tevens is de ruimte te huur voor activiteiten die in de lijn liggen van onze eigen activiteiten. Ik huur deze ruimte nl. samen met Annemieke Merkelbach die hier Mindfulness cursussen geeft, haar website staat vermeld bij actueel. Onder actueel vind je tevens al het nieuws en data van extra activiteiten.

De Cocoon Club is dicht bij het centrum van Apeldoorn, maar is toch een heerlijk rustige plek en net als onze eigen ruimte is ook daar voldoende parkeergelegenheid. Ik huur deze ruimte van een collega, van Leyoga.

Afspraken: Voor deelname aan de lessen en het inhalen van lessen Elke leerling geeft zich op voor een vaste lestijd/groep. Als je een les niet kan, kunt je dit doorgeven via mail, sms of Whatsapp, of door mij gewoon even te bellen. Daarbij kun je dan gelijk aangeven of je de les in wilt halen en wanneer, dan kan er n overleg een inhaal moment gepland worden. De kosten voor de yogalessen zijn
€ 35,00 per maand.( dit is € 33,01 excl. btw ) De lesduur is 75 minuten. Dit tarief is het jaarbedrag gedeeld door 12 maanden.
Er zijn doorlopend lessen, de factuur komt eens per kwartaal, die mag je in 1 keer of in 3 termijnen betalen. Op feestdagen, tussen kerst en oud en nieuw, opleiding en vakantie van de docente zijn er er geen reguliere lessen, met deze uitval is met de berekening van het maandtarief rekening gehouden. Omdat ik het geluk heb dat er 2 doorgewinterde Dru yoga docenten bij mij op les zitten en tevens een student van de Dru yoga opleiding, worden er ook lessen van mij overgenomen tijdens opleiding of vakantie. Dit houdt in dat er zo weinig mogelijk uitval van lessen is, doordat er vervanging aanwezig is die dit met plezier doen.

Je bent van harte welkom als je een keer mee wilt doen met deze zachte vloeiende vorm van yoga. Een vorm die mijn hart gestolen heeft vanaf ’t moment dat ik zelf op les kwam. Er is in de lessen veel afwisseling door de verschillende yogaseries, sequenties en houdingen en tevens brengt het je meer in verbinding met je hart. Bij Dru Yoga wordt in de les passende muziek gebruikt.

Wat neem je mee: In ieder geval een groot badlaken voor op de yoga mat, een fleecedeken voor de ontspanning, een flesje water, bij voorkeur ook een matje en meditatiekussen. Denk aan makkelijke kleding en (antislip)sokken, of gewoon op blote voeten. Ik heb leenmatjes beschikbaar. Yogamatten en Meditatiekussens zijn indien gewenst ook via mij te koop.