“I put my heart and my soul into my work, and have lost my mind in the process.” Vincent van Gogh

Meditatiecursus

1 of 2 keer per jaar

Doel: kennis en eigen maken van Dru Meditatie.
Kosten: € 90,00
(incl. uitgebreide hand-out)

Meditatief & Creatief

Eens per maand
Yoga in combinatie met vormen
van creativiteit.

Doel: heerlijk ontspannen bezig zijn
Kosten: € 20,00/€30,00
Combiles

Yoga & Muziek

1 of 2 keer per jaar (weekend)
Yoga & muziek, in de vorm van dans & zang of klankschalen.

Doel, verstilling, verbinding
Ochtend en/of middag

Kosten: rondom € 25,–
In samenwerking, zie websites.

Workshops

Voor leerlingen en bedrijven
Verdieping rondom thema
1 dagdeel in het weekend

Doel: Yoga via thema ervaren 
Dag en tijd in overleg
Kosten: afhankelijk van welke/lengte workshop.

De Meditatiecursus is zodanig opgebouwd dat je voldoende aanwijzingen en achtergrond informatie krijgt aangereikt om thuis zelf een eigen ritme hier in op te bouwen. Je krijgt les in de voorbereiding op en de verschillende vormen van mediteren. Ook komen een aantal “vooroordelen” over mediteren aan de orde. Per les krijg je “huiswerk” mee, om hier zelf mee aan het werk te kunnen. Wat van jezelf wel de nodige motivatie en discipline vraagt. Als je dit volhoudt zul je merken dat Meditatie je vriend wordt en  de vele voordelen die het biedt steeds meer gaan waarderen. De cursus bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur eens in de 2 weken in het weekend.

Yoga en Creatiteit  is een samenwerking met creatieve mensen waarin je na de Dru Yoga les en meditatie heerlijk creatief bezig kunt zijn. Door de ontspannen staat na de yoga met nadruk op meditatie kun je in alle rust creatief bezig zijn. Op dit moment werk ik samen met Marjoleine van Atelier Metamorfose en met Astrid van Praktijk de Stille Kracht. En last but not least zijn er ook gastlessen van andere bewegingsvormen. De websites van de mensen met wie ik samenwerk zijn op de pagina actueel te vinden onder nieuws. De hierboven genoemde lessen zijn in principe in de weekenden.

Yoga en Muziek is in samenwerking met Jan Linssen, van mantradans en zang of met Esther van Santen van Himalayan Heart. met haar mooie klankschalen uit Tibet. Het is mooi om yoga te combineren met live muziek en dans, onderbroken door een gezamenlijke maaltijd voor de inwendige mens. Een heerlijke namiddag/avond. Het klankenbad van Esther geeft extra ontspanning na een yogales rondom een mooi thema. Beiden werken hartverwarmend, openend en verbindend.

Workshops, er zijn verschillende workshops mogelijk, bij bedrijven als kennismaking, als een nieuw begin of eind van een  werkdag of als verbindende factor bv. bij teambuildingsdagen. Ik kom daarvoor graag naar u toe. Dit kan dan tevens het begin zijn van een serie yogalessen. Voor yogi’s zijn het workshops met een thema uit de yoga of verdieping van een aspect van yoga. Er is daar zoveel over te vertellen dat ik steeds een bewuste keuze maak welk onderwerp de aandacht nodig heeft. Daarbij zorg ik dat er een goede mix is van theorie en het beoefenen van yoga.