“I put my heart and my soul into my work, and have lost my mind in the process.” Vincent van Gogh

Meditatiecursus

1 of 2 keer per jaar

Doel: kennis en eigen maken van Dru Meditatie.
Kosten: € 90,00
(6 lessen van 2,5 uur) + uitgebreide hand-out.

Meditatief & Creatief

Eens per maand/kwartaal
Yoga in combinatie met vormen
van creativiteit.

Doel: Beweging & creëren verbinden.
Kosten: zie agenda onder pagina actueel
Combiles in samenwerking.

Yoga & Klank

1 of 2 keer per jaar (weekend)
Yoga & Klankschalen & wandelen

Doel: beweging & verbinding via klank.
Van 10:30 tot 16:30

Kosten: zie agenda onder pagina actueel
In samenwerking.

Workshops

Voor leerlingen en bedrijven
Verdieping rondom thema
1 dagdeel in het weekend

Doel: Yoga via thema ervaren 
Dag en tijd in overleg
Kosten: afhankelijk van welke/lengte/locatie van de workshop.

De Meditatiecursus is zodanig opgebouwd dat je voldoende aanwijzingen en achtergrond informatie krijgt aangereikt om thuis zelf een eigen ritme hier in op te bouwen. Je krijgt les in de voorbereiding op en de verschillende vormen van mediteren. Ook komen een aantal “vooroordelen” over mediteren aan de orde. Per les krijg je “huiswerk” mee, om hier zelf mee aan het werk te kunnen. Wat van jezelf wel de nodige motivatie en discipline vraagt. Als je dit volhoudt zul je merken dat Meditatie je vriend wordt en de vele voordelen die het biedt steeds meer gaan waarderen. Waarvan meer contact met je innerlijk en het opbouwen van stilte mooie voorbeelden zijn. De cursus bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur eens in het weekend. Je ontvangt wekelijks de informatie uit de les op papier, zodat je na 6 weken een mooi overzicht heeft waar u zelf verder mee op weg kunt. Ik blijf ook na de cursus beschikbaar voor vragen.

Yoga en Creatiteit  is een samenwerking met creatieve mensen waarin je na de Dru Yoga les en meditatie heerlijk creatief bezig kunt zijn. Door de ontspannen staat na de yoga les kun je in alle rust creatief bezig zijn. Op dit moment werk ik samen met Marjoleine van Kleur is Leven en met Astrid van Praktijk de Stille Kracht. De websites van de mensen met wie ik samenwerk zijn op de pagina actueel te vinden onder nieuws. De hierboven genoemde lessen zijn in principe in de weekenden.

Yoga en Muziek is in samenwerking met Esther van Santen van Himalayan Heart. met haar mooie klankschalen uit Tibet. Het is mooi om yoga te combineren met klank, onderbroken door een gezamenlijke maaltijd voor de inwendige mens. Een heerlijke namiddag/avond. Het klankenbad van Esther geeft extra ontspanning na een yogales die bij voorkeur buiten is, rondom een mooi thema. Dit werkt hartverwarmend, openend en verbindend. En brengen je tevens meer in contact met je innerlijke stilte.

Workshops, er zijn verschillende workshops mogelijk, bij bedrijven als kennismaking, als een nieuw begin of eind van een  werkdag of als verbindende factor bv. bij teambuildingsdagen. Ik kom daarvoor graag naar u toe. Dit kan dan tevens het begin zijn van een serie yogalessen. Voor yogi’s zijn het workshops met een thema uit de yoga of verdieping van een aspect van yoga. Er is daar zoveel over te vertellen dat ik steeds een bewuste keuze maak welk onderwerp de aandacht nodig heeft. Daarbij zorg ik dat er een goede mix is van theorie en het beoefenen van yoga.