“Either write something worth reading or do something worth writing”. Benjamin Franklin

Agenda

Algemeen: Voor alle extra activiteiten kun je je opgeven door een mail te sturen naar mat7@online.nl of bel 06-51692283.
Dit mag ook door het contact formulier te gebruiken dat je kunt vinden op de pagina contact. Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor een proefles en/of de nieuwsbrief. Als je verder leest vind je alle data van activiteiten die voor de komende maanden gepland zijn.

Nieuws

Hierbij het nieuws bijgewerkt op 10-5-2019. Als high light, omdat dit een jaarprogramma betreft, vind je hieronder de folder voor een cursus rondom de 13 kosmische chakra’s. Over deze cursus is veel te vertellen, maar eigenlijk kun je dit het beste gewoon ervaren. Heb je vragen vooraf, stel ze dan gerust. Dit mag via mail of het contactformulier. De website van Astrid, met wie ik samenwerk hiervoor, vind je onderaan bij actueel.

 

Mei 2019

Reguliere wekelijkse lessen
Momenteel is er voor de lessen keus uit 9 lesgroepen, waarvan 1 uur stoelyoga. In bijna alle lesgroepen is er ruimte om in te stromen. Mocht dit voor een groep niet zo zijn, dan kun je vaak wel als inhaler in die groep terecht en daarnaast alvast op een ander lesuur starten. Ook zullen er in de loop van het jaar nog lesuren bijkomen, deze lesuren worden dan via de nieuwsbrief aangekondigd. Voor de nieuwsbrief kun je je op dezelfde manier aanmelden als voor een proefles. Zie voor een overzicht van alle actuele lestijden de betreffende pagina van het menu, “Lessen in Ugchelen”. Gemiste lesuren kun je altijd inhalen in andere lesuren en/of lesweken.

Activiteiten en lessen in de komende maanden

1 juni 2019  Wandelen, Yoga en Klankschalen,
opgeven kan t/m 19 mei
Op deze zaterdag in het Hemelvaart weekend en tevens de dag van het kind, gaan we op zoek naar het kind in jezelf en wat daar van gezien en gehoord wil worden. Zie de aankondiging die is bijgevoegd. Opgeven via mat7@online.nl.

Chakra cursus: de 13 kosmische chakra’s een reis met een bijzonder reisdoel, jijzelf
Deze chakra cursus, de 13 kosmische chakra’s met holistisch tekenen en yoga duurt 13 maanden en neemt je mee door de energie wereld van de chakra’s, die je via yoga en creativiteit meer gaat ervaren en manifesteren. De cursus start op14/9/2019 en duurt t/m 19/12/2020 en bestaat uit 2 lessen per maand, de 1e is een wat langere les, inclusief lunch en de 2e is een wat kortere les voor voortgang en inspiratie. De 1e les per maand is van 10:30 tot 15:30 uur de 2e van 10:30 tot 12:30 uur. Hierbij alle maandelijkse data per chakra op een rij.

14 sept-28 sept. / 12 okt.-26 okt. / 9 nov.-23 nov. / 7 dec.-11 jan. / 25 jan.- 8 feb. / 22 feb.-7 mrt. / 21 mrt.- 4 april / 18 april-9 mei / 16 mei-6 juni / 12 sept.-26 sept. / 10 okt.-24 okt. / 7 nov.-21 nov. / 5 dec.-19 dec.

Hiervoor heb je rond de 80 uur les en begeleiding van Astrid en mij samen en denken wij ook zeker aan de inwendige mens. Kosten totaal € 682,50, die je ook in 3 termijnen kunt betalen. De folder hiervan vind je in de kolom nieuws.

Engel in de ruimte
Sinds vrijdag 5 april hangt er een mooie engel in de ruimte, die in afstemming met mij geschilderd is voor in de yogaruimte, ik ben er super blij mee, het straalt rust uit en verrijkt de ruimte.

 

 


 

 

 

 

Activiteiten en plannen


Hieronder vindt je foto’s van activiteiten die in de komende maanden gaan plaatsvinden. Je kunt je hiervoor opgeven via mij of degene met wie ik samenwerk. De websites van hen vind je onderaan deze pagina. Vraag de nieuwsbrief aan voor meer info.

 


Op 1 juni 2019
Yoga, in de yogaruimte of buiten met een boswandeling, met onderweg yoga met als afsluiting een heerlijk klankenbad in de yogaruimte. Omdat het deze dag ” de dag van het kind” is de focus gericht op het kind in jezelf.

 

 

Workshop rondom de elementen samen met Marjoleine Maessen, de volgende keer is 29 juni rondom het element vuur, met yoga en creativiteit. Ik verheug mij op het werken met dit element, omdat het ook verbonden is met inspiratie.

 

 

De Chakracursus rondom de 13 kosmische chakra’s die start op zaterdag 14 september 2019. Betreft een 13 maanden durend programma. Data kun je vinden in de andere kolom.


Hieronder een lijstje met websites van mensen waarmee ik momenteel samenwerk in workshops of cursussen.

Astrid JongsteMarjoleine MaessenEsther van SantenMarylin Lis