“Either write something worth reading or do something worth writing”. Benjamin Franklin

Agenda

Afhankelijk van of je op je mobiel of laptop kijkt, vind je hieronder of hiernaast de agenda voor de komende maanden, met daaronder een korte of uitgebreide omschrijving ervan. Met daarnaast een korte terugblik op activiteiten die pas geweest zijn, zeker van degene die voor herhaling vatbaar zijn. Voor al deze activiteiten kun je je opgeven door een mail te sturen naar mat7@online.nl of bel 06-51692283.

Daarnaast mag je hiervoor ook het contactformulier gebruiken dat je kunt vinden op de pagina contact. Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor een proefles en/of de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief vind je een wat meer uitgebreide omschrijving van de activiteiten met data, tijd en kosten en tevens overig nieuws omtrent Dru Yoga. Als je verder leest vind je de data van extra geplande lessen en activiteiten die reeds vast staan. Een aantal ervan zijn jaarprogramma’s voor het komende jaar.

Nieuws

Hierbij het nieuws bijgewerkt op 3 januari 2019. Nieuw is dat vanaf 1 februari van dit jaar alle lessen in Ugchelen zullen zijn, omdat ik de ruimte nu volledig huur. Waarbij Annemieke met wie ik de ruimte samen huurde, op de donderdag blijft met mindfulness. Het geeft een goed gevoel dat alle lessen vanaf dat moment op 1 locatie zijn, al hoort daar ook afscheid bij van een fijne locatie en een aantal leerlingen. Maar tevens biedt dit ook weer mogelijkheden voor de toekomst. Door de uitbreiding met de maandag en de vrijdagmiddag komen er in het komende half jaar ook lessen bij, de planning is op maandagmorgen 10 uur en waarschijnlijk ook een uur op vrijdag rond 16:00 uur in de namiddag. Zodat je als je wilt de week met yoga kan beginnen en afsluiten. Naast de lessen doordeweeks biedt dit ook meer mogelijkheden voor activiteiten in de weekenden. De ruimte is ook te huur, heb je belangstelling, stuur dan een mail.

 

Januari 2019


Januari 2019
Vanaf eind november zijn er 10 lesgroepen, doordat er naast het  lesuur van Paula, ook een les stoelyoga bij is gekomen. We zijn gestart met een klein groepje, fijn om dit in een rustig tempo gestalte te geven. In bijna alle lesgroepen is er ruimte om in te stromen. Mocht dit voor een groep niet zo zijn, dan kun je vaak wel als inhaler in die groep terecht en daarnaast alvast op een ander lesuur starten. Ook zullen er volgend jaar nog lesuren bijkomen, deze lesuren worden dan via de nieuwsbrief aangekondigd. Voor de nieuwsbrief kun je je op dezelfde manier aanmelden als voor een proefles.  Zie voor een overzicht van alle actuele lestijden de betreffende pagina van het menu, “Lessen in Apeldoorn & Ugchelen”. Gemiste lesuren kun je altijd inhalen in andere lesuren en/of lesweken. Leerlingen mogen dit ook onderling tussen Paula & mij.

Extra activiteiten en lessen in de komende maanden
19 Januari: Workshop rondom elementen, thema water, yoga en creativiteit. In samenwerking met Marjoleine Maessen.
1 Februari: vanaf dat moment zijn alle lessen in Ugchelen, de maandagavond verhuist van Apeldoorn naar Ugchelen.
16 Maart: Start kosmische chakra cursus, jaarprogramma, van maart t/m mei 2020. In samenwerking met Astrid Jongste.

Terugblik dag rondom de film Down to Earth
Het was een heerlijk dag op veel manieren, de zon scheen in volle glorie, de herfstkleuren in het bos, de yoga buiten, de groep mensen samen, de harmonieuze klanken van de klankschalen en natuurlijk de film zelf. Het was goed samen. We kijken uit naar een nieuwe samenwerking hierin.

Vooruitblik retraite 14 t/m 16 juni 2019 + jaarprogramma’s 2019
Omdat we het vorig jaar zo goed hebben gehad in het gastvrije dorp Steyl, komen we hier graag nog een keer terug. De weldadige rust die er heerst heeft zeker heeft bijgedragen aan ons thema, “Adempauze & Verstilling”. Vandaar dat we inmiddels opnieuw gereserveerd voor volgend jaar. Dit wordt het weekend van vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni. De plannen voor een thema borrelen al, al is er nog ruim de tijd tot juni 2019. Kijk in de kolom hiernaast ook eens voor de jaarprogramma’s rondom de elementen en de chakra’s.

Plannen voor 2019

 

Hieronder vindt je foto’s van activiteiten die in de komende maanden gaan plaatsvinden. Je kunt je hiervoor opgeven via mij of degene met wie ik samenwerk. De websites van hen vind je onderaan deze pagina. Vraag de nieuwsbrief aan voor meer info.

De workshop rondom het thema water op zaterdag 19 januari 2019, met yoga en creativiteit. Eens per kwartaal.

De Chakracursus rondom de 13 kosmische chakra’s die start op zaterdag 16 maart 2019. Betreft een jaarprogramma.


Yoga, in de yogaruimte of buiten met een boswandeling, met onderweg yoga met als afsluiting een heerlijk klankenbad.

Qigong en Yoga tijdens de retraite in het mooie kloosterdorp Steyl van 14 t/m 16 juni 2019. Samen met Marylin Lis.


Hieronder een lijstje met websites van mensen waarmee ik momenteel samenwerk in workshops of cursussen.

Astrid JongsteMarjoleine MaessenEsther van SantenMarylin Lis