“Either write something worth reading or do something worth writing”. Benjamin Franklin

Agenda

Algemeen: Voor alle extra activiteiten kun je je opgeven door een mail te sturen naar mat7@online.nl of bel naar 06-51692283.
Je kunt ook het contactformulier te gebruiken, deze kan je vinden op de pagina contact. Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor een proefles en/of de nieuwsbrief. Als je verder leest vind je alle data van activiteiten die voor de komende maanden gepland zijn.

 

 

 

Nieuws

Hierbij het nieuws bijgewerkt op 21-8-2019. Door de start van het seizoen per 7 augustus zijn er ook weer wat meer aanvragen voor proeflessen. Welkom aan de nieuwe cursisten, ik hoop dat ze zich gauw thuis voelen in hun groep en in de yoga lessen. Op deze pagina vind je al het actuele nieuws. Met ter info hieronder de folder van de chakra cursus. Ook heb ik samen met Annemieke Merkelbach en Dianne Hachmang een gezamenlijke flyer met alle activiteiten in de ruimte ontwikkeld die eind augustus als bijlage met de Bron mee komt.

 

 

Augustus 2019


Reguliere wekelijkse lessen 

Vanaf 7 augustus zijn de lessen weer begonnen, met momenteel 9 lesgroepen, waarvan 1 lesuur stoelyoga. In bijna alle lesgroepen is er ruimte om in te stromen. Mocht dit voor een groep niet zo zijn, dan kun je op de wachtlijst voor die groep. Vaak kun je wel alvast als inhaler in die groep terecht en de overige lessen in een ander lesuur mee doen. Ook zullen er in de loop van het jaar nog lesuren bijkomen. Waarbij je zeker ook inbreng hebt, je mag een voorkeurstijd en dag doorgeven. Voor een overzicht van alle actuele lestijden kun je kijken op de betreffende pagina van het menu, “Lessen in Ugchelen“. Gemiste lesuren kun je altijd inhalen in andere lesuren en/of lesweken.

Activiteiten en lessen in de komende maanden

Chakra cursus: de 13 kosmische chakra’s een reis met een bijzonder reisdoel, jijzelf
Deze chakra cursus, de 13 kosmische chakra’s met holistisch tekenen en yoga duurt 13 maanden en neemt je mee door de energie wereld van de chakra’s, die je via yoga en creativiteit meer gaat ervaren en manifesteren. De cursus start binnenkort op 14/9/2019 en duurt tot en met 19/12/2020 en bestaat uit 2 lessen per chakra, de 1e is een wat langere les, inclusief lunch en de 2e is een wat kortere les met aandacht voor de het proces zover en ter inspiratie. De 1e les per maand is van 10:30 tot 15:30 uur de 2e van 10:30 tot 12:30 uur. Hierbij alle maandelijkse data per chakra op een rij. Instromen op een later moment is in overleg ook mogelijk.

14 sept-28 sept. / 12 okt.-26 okt. / 9 nov.-23 nov. / 7 dec.-11 jan. / 25 jan.- 8 feb. / 22 feb.-7 mrt. / 21 mrt.- 4 april / 18 april-9 mei / 16 mei-6 juni / 12 sept.-26 sept. / 10 okt.-24 okt. / 7 nov.-21 nov. / 5 dec.-19 dec.

Hiervoor heb je rond de 80 uur les en begeleiding van Astrid en mij samen en denken wij ook zeker aan de inwendige mens. Kosten voor deze cursus zijn in totaal € 682,50, die je ook in 3 kwartaal termijnen van € 230,00 of 5  twee maandelijkse termijnen van € 140,00 kunt betalen. De folder hiervan vind je in de kolom nieuws.

Extra zomerlessen in Augustus & September
In deze 2 maanden is het de intentie om een aantal extra thema lessen te geven. Deze worden in principe in het weekend gepland. Ze worden zo bijtijds mogelijk aangekondigd met datum, tijd en locatie. Voorkeur voor deze lessen is een buitenlocatie, maar zijn bij minder goede weersomstandigheden aan de Bogaardslaan 14B in Ugchelen.

Vanaf het najaar 2019: Yoga in therapievorm:  mogelijkheid tot een individueel consult en groepslessen in therapievorm
Nu ik mijn diploma gehaald heb start ik na de zomervakantie ook met yoga in therapievorm, waarbij je welkom bent met fysieke klachten, maar ook voor meer focus op je ademhaling, slaapproblemen of andere klachten waar je mee rondloopt. Yoga therapie geeft mooie resultaten en inzichten, waarbij ook het herstellen van je energie niveau een belangrijke factor is. Ik bied een luisterend oor en aandacht voor wat er speelt in jouw leven. Daarnaast komen er ook vanuit deze opleiding een aantal groepslessen rondom specifieke klachten, zoals bv. rugklachten, overgangsklachten of bv. met aandacht voor de adem. Dit zullen kleine groepjes zijn van rond de 3 tot 5 personen. Heb je hier belangstelling voor stuur dan even een bericht. Tarieven hiervoor zijn op aanvraag.

24 november: Wandelen, yoga en klankschalen
Deze keer in Hoenderloo bij Esther in de Yurt, we gaan een mooie wandeling maken met een paar stops voor yoga en gaan na de lunch dan verder met yoga en klankschalen in de Yurt. Het thema wordt nog bekend gemaakt.

 

Activiteiten en plannen

 

Hieronder vindt je foto’s van activiteiten die in de komende maanden gaan plaatsvinden. Je kunt je hiervoor opgeven via mij of degene met wie ik samenwerk. De websites van hen vind je onderaan deze pagina. Vraag de nieuwsbrief aan voor meer info.

Wandelen, Yoga en Klankschalen
De vorige wandeling op 1 juni op het Leesten met yoga, lunch en een heerlijk klankenbad door Esther in Ugchelen in de yogastudio was heerlijk, met mooi weer en tevreden deelnemers. De volgende keer is op 24 november in Hoenderloo met yoga en lunch tijdens de wandeling of in de Yurt op het terrein. Waar je als afsluiting van een heerlijk klankenbad kunt genieten.

 

Cursus rondom de Chakra’s, met een combinatie van yoga en holistisch tekenen
De Chakracursus rondom de 13 kosmische chakra’s die start op zaterdag 14 september 2019. Betreft een 13 maanden durend programma. Data kun je vinden in de andere kolom.

Hieronder een lijstje met websites van mensen waarmee ik momenteel samenwerk in workshops of cursussen.

 

Astrid JongsteEsther van SantenMarylin Lis Dianne Hachmang