“Either write something worth reading or do something worth writing”. Benjamin Franklin

Agenda

Afhankelijk van of je op je mobiel of laptop kijkt, vind je hieronder of hiernaast de agenda voor de komende maanden, met daaronder een korte of uitgebreide omschrijving ervan. Met daarnaast een korte terugblik op activiteiten die pas geweest zijn, zeker van degene die voor herhaling vatbaar zijn. Voor al deze activiteiten kun je je opgeven door een mail te sturen naar mat7@online.nl of bel 06-51692283.

Daarnaast mag je hiervoor ook het contactformulier gebruiken dat je kunt vinden op de pagina contact. Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor een proefles en/of de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief vind je een wat meer uitgebreide omschrijving van de activiteiten met data, tijd en kosten en tevens overig nieuws omtrent Dru Yoga. Als je verder leest vind je de data van extra geplande lessen en activiteiten die reeds vast staan. Inmiddels na 2 maanden al weer helemaal in het lesritme en blij met alle extra mooie activiteiten en lessen die er aan komen.

Nieuws

Hierbij het nieuws bijgewerkt op 6 oktober 2018.  In het vooruitzicht, een mooie dag op zaterdag 27 oktober rondom de film “Down to Earth”.  een bijzondere dag, met wandelen, yoga, film en klankschalen. Wil je meer info over deze dag, stuur dan even een  mail voor de uitnodiging.  Ook in het vooruitzicht, op woensdag 7 november is een proefles stoelyoga in de ochtend. Ik heb hier een cursusdag van gevolgd en wil kijken of er genoeg belangstelling is voor een nieuw te starten lesuur. In de weekenden staan er in november 2 gastlessen gepland, op zondag 11 november is een les Qigong door Marylin Lis en op zaterdag 24 november staat er opnieuw een benefietles met Sabrina voor het mooie doel “Free a Girl” op de agenda.

 

 

September  2018


Oktober 2018
Vanaf eind augustus zijn er 9 lesgroepen, doordat er vanaf 29 augustus een lesuur van Paula bij is gekomen. In bijna alle groepen is er nog wel ruimte om in te stromen, behalve op dinsdagavond het 1e lesuur en het lesuur op vrijdagochtend. Je kunt in volle groepen wel vaak als inhaler terecht en daarnaast op een ander lesuur starten. Zie voor een overzicht van alle lestijden de betreffende pagina van het menu, “Lessen in Apeldoorn & Ugchelen. Gemiste lesuren kun je altijd inhalen, ook onderling tussen Paula & mij.

Extra activiteiten en lessen in de komende 2 maanden
27 oktober:  dag rondom de film  “Down to Earth” met wandelen, yoga, lunch, film en klankschalen
7 november: proefles stoelyoga van 10:45 tot 11:45 uur voor een nieuw te starten lesuur vanaf 28 november
11 november: Qigong les door Marylin Lis van 10:30 tot 12 uur, we starten met koffie en thee.
24 november: Benefietles door Sabrina voor “Free a Girl”, exacte tijdstip nog niet bekend.

Terugblik Workshop Aboriginal stippen & yoga
Deze workshop is op 25 augustus geweest en het was een succes. Een goede combinatie zoals bleek, van de deelnemers kregen we terug dat ze het als een fijne, goedverzorgde dag hadden ervaren. Voor onszelf was het ook een mooie ervaring.

Vooruitblik retraite in het weekend van 14 t/m 16 juni 2019
Omdat we het vorig jaar zo goed hebben gehad in het gastvrije dorp Steyl, komen we hier graag nog een keer terug. De weldadige rust die er heerst heeft zeker heeft bijgedragen aan ons thema, “Adempauze & Verstilling”. Vandaar dat we inmiddels opnieuw gereserveerd voor volgend jaar. Dit wordt het weekend van vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni. De plannen voor een thema borrelen al, al is er nog ruim de tijd tot juni 2019.

2018 4e kwartaal


4e kwartaal 2018
Het is inmiddels alweer oktober, met mooie herfstdagen, de lessen zijn weer in volle gang en ook staan er een aantal extra lessen en gastlessen op het programma. Zelf ben  ik op 22 september naar een module stoelyoga geweest, een mooie manier om yoga te volgen, waarbij je echt niet alleen op de stoel zit. Voor stoelyoga komt er een proefles op woensdag 7 november als kennismaking voor een nieuw te starten lesuur. Ook heb ik een mooie masterclass gevolgd met mudra’s, gericht op de elementen, die zeker ook gaan terugkomen in de lessen.  

Les seizoen in volle gang
Inmiddels zijn de lessen al weer 2 maanden aan de gang. Paula heeft een mooie groep van 7 personen en er wordt ook onderling ingehaald. Naast de extra lessen komen er volgend jaar 2 jaarprogramma’s, 1 samen met Astrid, rondom de kosmische chakra’s, we zijn samen al druk bezig met de voorbereidingen hiervoor. Met Marjoleine komt er een jaarprogramma rondom de elementen, al of niet gekoppeld aan de seizoenen. Allebei de programma’s krijgen langzaam aan meer vorm. En ook zullen er meer activiteiten samen met Esther gaan plaatsvinden.

Links naar websites
Hieronder kun je via een klik naar de websites van degenen waar ik tot nu toe mee samenwerk. Het zijn mensen waarbij het de moeite loont om eens op hun website te kijken. De ruimte die Annemieke en ik samen huren is sfeervol ingericht. En beschikt over een airco, waar we zeker in de zomer van 2018 erg blij mee waren. Gezien het aantal complimenten die we over de ruimte krijgen, is het zeker de moeite waard om eens te komen kijken als je zelf een activiteit wil organiseren. De huur per dagdeel is op aanvraag beschikbaar. Houd er wel rekening mee dat hetgene waarvoor je de ruimte huurt in lijn moet zijn met onze activiteiten.

Astrid Jongste

Silvia Bloem

Marylin Nijhuis-Lis

Esther van Santen

Annemieke Merkelbach

Jan Linssen