“Either write something worth reading or do something worth writing”. Benjamin Franklin

Agenda

Afhankelijk van of je op je mobiel of laptop kijkt, vind je hieronder of hiernaast de agenda voor de komende maanden, met daaronder een korte of uitgebreide omschrijving ervan. Met daarnaast een korte terugblik op activiteiten die pas geweest zijn, zeker van degene die voor herhaling vatbaar zijn. Voor al deze activiteiten kun je je opgeven door een mail te sturen naar mat7@online.nl of bel 06-51692283.

Daarnaast mag je hiervoor ook het contactformulier gebruiken dat je kunt vinden op de pagina contact. Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor een proefles en/of de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief vind je een wat meer uitgebreide omschrijving van de activiteiten met data, tijd en kosten en tevens overig nieuws omtrent Dru Yoga. Als je verder leest vind je de data van extra geplande lessen en activiteiten die reeds vast staan. Een aantal ervan zijn jaarprogramma’s voor het komende jaar.

Nieuws

Hierbij het nieuws bijgewerkt op 9-3-2019. Afgelopen week is de therapie groep met het rug programma gestart, een cyclus van 6 weken. Als dit programma goed bevalt ga ik dit in de toekomst ook gewoon aanbieden. Morgen start Dianne Hachmang met haar meditatiecirkel op zondagochtend, in een serie van 9 bijeenkomsten. Ernaast zijn de voorbereidingen voor de workshop lucht met Marjoleine Maessen in volle gang en zijn Marylin en ik tot een mooi thema voor de retraite gekomen. Na een fijne introductie middag is in overleg de start van de kosmische chakracursus verschoven naar 25 mei. De dagen en tijden vind je bij de agenda. Je kunt een folder aanvragen met meer informatie over deze mooie cursus. Je vindt deze ook hieronder afgebeeld, helaas niet zo goed leesbaar als ik gehoopt had.

 

Maart 2019

Maart 2019
Er is voor de lessen keus uit 9 lesgroepen, waarvan 1 uur stoelyoga. In bijna alle lesgroepen is er ruimte om in te stromen. Mocht dit voor een groep niet zo zijn, dan kun je vaak wel als inhaler in die groep terecht en daarnaast alvast op een ander lesuur starten. Ook zullen er in de loop van het jaar nog lesuren bijkomen, deze lesuren worden dan via de nieuwsbrief aangekondigd. Voor de nieuwsbrief kun je je op dezelfde manier aanmelden als voor een proefles. Zie voor een overzicht van alle actuele lestijden de betreffende pagina van het menu, “Lessen in Ugchelen”. Gemiste lesuren kun je altijd inhalen in andere lesuren en/of lesweken.

Extra activiteiten en lessen in de komende maanden
6 april 2e workshop rondom de elementen. Deze keer met het thema lucht. We gaan opnieuw yoga, verhaal en creativiteit met elkaar verbinden. Tijd van 10:30 tot 16:30 uur. Kosten € 32,50 inclusief koffie, thee, wat lekkers en drinken bij de lunch.
25 mei 2019: Start chakra cursus, de 13 kosmische chakra’s met holistisch tekenen en yoga. Van 25/5/2019 t/m 14/10/2020.
De 1e les per maand is van 10:30 tot 15:30 uur de 2e tot 12:30 uur. Hierbij alle maandelijkse data per chakra op een rij, 26 in totaal. 25 mei-8 juni / 22 juni-6 juli / 14 sept-28 sept. / 12 okt.-26 okt. / 9 nov.-23 nov. / 7 dec.-11 jan. / 25 jan.- 8 feb. / 22 feb.-7 mrt. / 21 mrt.- 4 april / 18 april-9 mei / 16 mei-6 juni / 12 sept.-26 sept. / 10 okt.-24 okt. Een mooie reis innerlijke reis in 13 maanden en 26 lessen

Terugblik dag rondom de elementen, 19 januari 2019
Marjoleine en ik kijken terug op een leuke dag met een enthousiaste groep deelnemers. Het was een goede combi van yoga en creativiteit, met veel creatief plezier en mooie resultaten. Ook verliep alles in een goede sfeer. In april 2019 gaan we door met het volgende element, het element aarde.


 

 

 

 

 

Vooruit Retraite van 14 t/m 16 juni 2019
Omdat we het vorig jaar zo goed hebben gehad in het gastvrije dorp Steyl, strijken we er dit jaar opnieuw neer. Met het mooie thema  Stralende Vrijheid. Het beeld hieronder geeft het weer, in alle rust jezelf kunnen zijn, waarbij je uitstraalt wie je werkelijk bent.

 

 

Plannen voor 2019

Hieronder vindt je foto’s van activiteiten die in de komende maanden gaan plaatsvinden. Je kunt je hiervoor opgeven via mij of degene met wie ik samenwerk. De websites van hen vind je onderaan deze pagina. Vraag de nieuwsbrief aan voor meer info.

De workshop rondom het thema lucht op 6 april 2019, met yoga en creativiteit. Eens per kwartaal.

De Chakracursus rondom de 13 kosmische chakra’s die start op zaterdag 25 mei 2019. Betreft een 1,5 jaar durend programma.


Yoga, in de yogaruimte of buiten met een boswandeling, met onderweg yoga met als afsluiting een heerlijk klankenbad.

Qigong en Yoga tijdens de retraite in het mooie kloosterdorp Steyl van 14 t/m 16 juni 2019. Samen met Marylin Lis.


Hieronder een lijstje met websites van mensen waarmee ik momenteel samenwerk in workshops of cursussen.

Astrid JongsteMarjoleine MaessenEsther van SantenMarylin Lis