“Either write something worth reading or do something worth writing”. Benjamin Franklin

Agenda

Algemeen: Voor alle extra activiteiten kun je je opgeven door een mail te sturen naar mat7@online.nl of bel naar 06-51692283.
Je kunt ook het contactformulier te gebruiken, deze kan je vinden op de pagina contact. Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor een proefles en/of de nieuwsbrief. Als je verder leest vind je alle data van activiteiten die voor de komende maanden gepland zijn.

 

Nieuws

Hierbij het nieuws bijgewerkt op 10-10-2019. Het is inmiddels herfst en de lessen zijn al weer 2 maanden aan de gang. Ook de chakracursus is gestart, het 1e chakra is inmiddels afgerond. Op zaterdag 12 oktober is de 1e les van het 2e chakra. Instromen is nog altijd mogelijk. Ook is er dit weekend feest ter gelegenheid van het 11 jarig bestaan van “Yoga on the Go”. met als goed doel de World Peace Flame. En op 24 november is er een herfstwandeling met yoga en klankschalen, deze keer in Hoenderloo.

 

 

Oktober 2019


Reguliere wekelijkse lessen 

Op het moment zijn er  9 lesgroepen, waarvan 1 lesuur stoelyoga. In bijna alle lesgroepen is er ruimte om in te stromen. Mocht dit voor een groep niet zo zijn, dan kun je op de wachtlijst voor die groep. Vaak kun je wel alvast als inhaler in die groep terecht en de overige lessen in een ander lesuur mee doen. Ook zullen er in de loop van het jaar nog lesuren bijkomen. Waarbij je zeker ook inbreng hebt, je mag een voorkeurstijd en dag doorgeven. Voor een overzicht van alle actuele lestijden kun je kijken op de betreffende pagina van het menu, “Lessen in Ugchelen“. Gemiste lesuren kun je altijd inhalen in andere lesuren en/of lesweken.

Activiteiten en lessen in de komende maanden

Chakra cursus: de 13 kosmische chakra’s een reis met een bijzonder reisdoel, jijzelf. Instromen is in overleg mogelijk.
Data 14 sept-28 sept. / 12 okt.-26 okt. / 9 nov.-23 nov. / 7 dec.-11 jan. / 25 jan.- 8 feb. / 22 feb.-7 mrt. / 21 mrt.- 4 april / 18 april-9 mei / 16 mei-6 juni / 12 sept.-26 sept. / 10 okt.-24 okt. / 7 nov.-21 nov. / 5 dec.-19 dec.  Kosten zijn € 682,50 voor 80 uur les door ons samen.
Voor meer info kun je terecht bij Astrid of mij, De website van Astrid vind je onderaan de pagina actueel.


Vanaf het najaar 2019: Yoga in therapievorm:  mogelijkheid tot een individueel consult en groepslessen in therapievorm
Nu ik mijn diploma gehaald heb start ik na de zomervakantie ook met yoga in therapievorm, waarbij je welkom bent met fysieke klachten, maar ook voor meer focus op je ademhaling, slaapproblemen of andere klachten waar je mee rondloopt. Yoga therapie geeft mooie resultaten en inzichten, waarbij ook het herstellen van je energie niveau een belangrijke factor is. Ik bied een luisterend oor en aandacht voor wat er speelt in jouw leven. Daarnaast komen er ook vanuit deze opleiding een aantal groepslessen rondom specifieke klachten, zoals bv. rugklachten, overgangsklachten of bv. met aandacht voor de adem. Dit zullen kleine groepjes zijn van rond de 3 tot 5 personen. Heb je hier belangstelling voor stuur dan even een bericht. Tarieven hiervoor zijn op aanvraag.


24 november: Wandelen, yoga en klankschalen

Deze keer in Hoenderloo bij Esther in de Yurt, we beginnen in de Yurt met een korte yogasessie en klankschalen. Na de lunch maken we een mooie wandeling met een paar stops voor yoga en eindigen met een eindontspanning in de Yurt. Het thema is binnenstebuiten. Heb je belangstelling, stuur dan even een mailtje.

 

 

Activiteiten en plannen

 

Hieronder vind je foto’s van activiteiten die in de komende maanden gaan plaatsvinden. Je kunt je hiervoor opgeven via mij of degene met wie ik samenwerk. De websites van samenwerkingen vind je onderaan deze pagina. Je kunt de nieuwsbrief aanvragen voor meer info

Wandelen, Yoga en Klankschalen
De vorige wandeling op 1 juni met yoga, lunch en een heerlijk klankenbad door Esther in de yogastudio in Ugchelen.was heerlijk, met mooi weer en tevreden deelnemers. De volgende keer is op 24 november in Hoenderloo met yoga en een klankenbad in de Yurt, een heerlijke lunch met erna een wandeling met pauzes voor yoga. Waarbij  je als afsluiting terug in de Yurt van een heerlijke ontspanning kunt genieten. Kosten voor deze dag zijn € 65,00, we verwachten je om half 11 en sluiten ronde vieren de dag weer af. Wil je graag de volledige uitnodiging ontvangen, stuur dan een mailtje stuurt, dan komt die jouw kant op.

 

Cursus rondom de Chakra’s, met een combinatie van yoga en holistisch tekenen
De Chakracursus rondom de 13 kosmische chakra’s is gestart op zaterdag 14 september 2019. Het betreft een 13 maanden durend programma. We zijn inmiddels bij het 2e chakra beland, waarbij instromen nog mogelijk is. Data kun je vinden in de andere kolom.

 

 

Hieronder een lijstje met websites van mensen waarmee ik momenteel samenwerk in workshops of cursussen.

 

Astrid JongsteEsther van SantenMarylin Lis Dianne Hachmang