On the go

Vanwaar “on the Go”? Dit heb ik zo gekozen omdat ik naast een eigen gedeelde Yoga studio in Ugchelen ook ruimtes huur in Apeldoorn en daar yogales geef.

De thuisbasis is sinds het voorjaar Yoga on the Go in Ugchelen, aan de Bogaardslaan 14B, deze ruimte huur ik samen met Annemieke Merkelbach, zodat we beiden de helft van de week de ruimte ter beschikking hebben. (zie voor haar website het menu bij actueel). Ernaast ben ik op maandagavond bij de Cocoon Club aan de Deventerstraat met 2 lessen, een fijne plek in een mooi karakteristiek gebouw. Daarnaast kom ik graag naar uw bedrijf toe om op uw locatie voor of na werktijd een yogales of serie yogalessen te verzorgen. Waarbij u natuurlijk ook als groep welkom bent in Ugchelen. Deze mogelijkheid is er ook in het weekend met bv. een thema dat past bij uw bedrijf. De omgeving is ook mooi voor een wandeling en horeca is dichtbij aanwezig.

Naast de 4 jarige Dru yoga opleiding (2003-2007) heb ik in 2013/2014 de 2 jarige meditatie opleiding van Dru gevolgd, waar ik de waarde van dagelijks mediteren heb leren ervaren. Tevens heb ik in oktober 2016 het 2e deel van Dru Sound opleiding afgesloten, waar ik weer veel geleerd heb over adem, klank en stemgebruik en waar we als groep ook heerlijk samen mantra’s gezongen hebben. Een mooie verdiepingscursus, waarvan ik merk dat het me goed heeft gedaan. In maart 2017 ben ik met veel enthousiasme begonnen aan de ruim 2 jarige opleiding Dru Yoga Therapy in Wales, een hele mooie opleiding in een prachtige omgeving, waar veel disciplines samen komen en dingen meer op hun plek vallen. Ik ben erg blij dat ik deze keuze gemaakt en hoop hiermee mijn lessen te verrijken. Ik geef momenteel nog geen wekelijkse meditatie les, wel wordt elke yoga les afgesloten met een korte meditatie. Dit mede omdat ik in de meditatie opleiding heb geleerd dat yoga de perfecte voorbereiding voor meditatie is. Wel geef ik ter kennismaking 1 keer per jaar een 6 wekelijkse meditatie cursus. Deze gaat door als er voldoende aanmeldingen zijn. Kijk bij actueel voor verdere informatie hierover en je kunt hierover ook vragen stellen via het contactformulier.

Vanaf de herfstvakantie geef ik les op 2 vaste locaties met 8 (9) lesuren. Het waren begin 2017 nog vier locaties, maar door de huur van een mooie vaste nieuwe locatie kan ik alle lessen op dinsdag, woensdag en vrijdag in Ugchelen geven. Daarnaast ben ik bezig met uitbreiding van het aantal lesuren en dagdelen, omdat daar nu ook de ruimte voor is. Ook mag deze (gedeelde) ruimte onderverhuurd worden. Kijk voor alle reguliere lessen en uitbreiding hiervan bij het menu: Lessen in Apeldoorn & Ugchelen.
Op die pagina zie je de locaties en de lesuren. Je kiest voor een vast lesuur en mag ernaast gemiste lessen inhalen in andere lesuren, dit hoeft niet in dezelfde week, wel altijd even in overleg. Dit i.v.m. met de maximale groepsgrootte.