On the go

Vanwaar “on the Go”? Dit heb ik zo gekozen omdat ik naast een eigen gedeelde Yoga studio in Ugchelen ook ruimtes huur in Apeldoorn en daar yogales geef.

De thuisbasis is vanaf 1 april 2017 Yoga on the Go in Ugchelen, aan de Bogaardslaan 14B, deze ruimte huur ik samen met Annemieke Merkelbach, zodat we beiden de helft van de week de ruimte ter beschikking hebben. (zie voor haar website het menu bij actueel). Ernaast ben ik op maandagavond bij de Cocoon Club aan de Deventerstraat met 2 lessen en op vrijdagochtend bij Restaurant de Boschvijver in Berg en Bos. Tevens kom ik ook graag naar uw bedrijf toe om op uw locatie een yogales of serie yogalessen te verzorgen. Ook een workshop met thema behoort tot de mogelijkheden, bv. voor een teambuildingsdag.

Naast de 4 jarige Dru yoga opleiding (2003-2007) heb ik in 2013/2014 de 2 jarige meditatie opleiding van Dru gevolgd, waar ik de waarde van dagelijks mediteren heb leren ervaren. En in oktober 2016 heb ik het 2e deel van Dru Sound opleiding afgesloten, waar ik weer veel geleerd heb over adem, klank en stemgebruik en waar we als groep ook heerlijk samen mantra’s gezongen hebben. Een mooie verdiepingscursus, waarvan ik merk dat het me goed heeft gedaan. In maart 2017 ben ik met veel enthousiasme begonnen aan de ruim 2 jarige opleiding Dru Yoga Therapy in Wales, een hele mooie opleiding in een prachtige omgeving, waar veel disciplines samen komen en dingen meer op hun plek vallen. Ik ben erg blij dat ik deze keuze gemaakt en hoop hiermee mijn lessen te verrijken. Ik geef momenteel nog geen wekelijkse meditatie les, wel wordt elke yoga les afgesloten met een korte meditatie. Dit mede omdat ik in de meditatie opleiding heb geleerd dat yoga de perfecte voorbereiding voor meditatie is. Wel geef ik ter kennismaking 1 keer per jaar een 6 wekelijkse meditatie cursus. Deze gaat door als er voldoende aanmeldingen zijn. Kijk bij actueel voor verdere informatie hierover en je kunt hierover ook vragen stellen via het contactformulier.

Momenteel geef ik les op  3 locaties met 7 lesuren. Het waren eerst vier locaties, maar door de huur van een mooie vaste nieuwe locatie kan ik alle lessen in Ugchelen daar geven. Ik ben bezig met uitbreiding van het aantal lesuren en dagdelen, omdat daar nu ook gelegenheid voor is. Ook mag deze (gedeelde) ruimte onderverhuurd worden. Kijk voor alle reguliere lessen en uitbreiding hiervan bij het menu: Lessen in Apeldoorn & Ugchelen.
Op die pagina zie je de locaties en de lesuren. Je kiest voor een vast lesuur en mag ernaast gemiste lessen inhalen in andere lesuren, dit hoeft niet in dezelfde week, wel altijd even in overleg. Dit i.v.m. met de maximale groepsgrootte die ik aanhoudt.