“I cannot teach anybody anything, I can only make them think.” Socrates

Locatie:
Cocoon Club
Maandag

Deventerstraat 130P
7321 CD Apeldoorn

Lestijden
19:15 tot 20:30 uur
20:45 tot 22:00 uur

 

 

Locatie:
Yoga on the Go
Dinsdag 

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden
10:00 tot 11:15 uur
19:15 tot 20:30 uur
20:45 tot 22:00 uur

 

Locatie
Yoga on the Go
Woensdag

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijden
 9:00 tot 10:15 uur

17:00 tot 18:15 uur

 

 

Locatie: 
Yoga on the Go
Vrijdag

Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

Lestijd

9:15 tot 10:30 uur
(uitbreiding mogelijk)

 

 

De thuisbasis van Yoga on the Go is aan de Bogaardslaan 14B, rechts boven naast Kinesis Fysiotherapie, een heerlijke lichte lesruimte, die sfeervol is ingericht. Voor en achter het gebouw is ruim voldoende parkeergelegenheid en er stopt een bus voor de deur. In 2017 zijn de lessen uitgebreid en zijn er 2 lessen op woensdag bijgekomen, in de ochtend en de namiddag. De les in de namiddag blijkt een fijne lestijd te zijn, zo net na school/werktijd & voor etenstijd. Je kunt je via de website op elk moment in het lesseizoen opgeven voor een gratis proefles. Daarnaast zijn er op de woensdag avonden ook dit jaar weer lessen in de vorm van gastlessen en combilessen. Deze zijn eens per 4 weken. Voor een beeld van activiteiten naast de reguliere lessen kun je kijken op Facebook en de pagina cursussen & workshops.  Tevens is de ruimte te huur voor activiteiten die in de lijn liggen van onze eigen activiteiten. Ik huur deze ruimte nl. samen met Annemieke Merkelbach die hier Mindfulness cursussen geeft, haar website staat vermeld bij actueel. Onder actueel vind je tevens al het nieuws en data van extra activiteiten.

De Cocoon Club is dicht bij het centrum van Apeldoorn, maar is toch een heerlijk rustige plek en net als onze eigen ruimte is ook daar voldoende parkeergelegenheid. Ik huur deze ruimte van een collega, van Leyoga.

Afspraken: Voor deelname aan de lessen en het inhalen van lessen Elke leerling geeft zich op voor een vaste lestijd/groep. Als je een les niet kan, kunt je dit doorgeven via mail, sms of Whatsapp, of door mij gewoon even te bellen. Daarbij kun je dan gelijk aangeven of je de les in wilt halen en wanneer, dan kan in overleg een inhaal moment gepland worden. De kosten voor de yogalessen zijn € 35,00 per maand.( incl. btw ) De lesduur is 75 minuten. Er zijn doorlopend lessen, de factuur komt eens per kwartaal, die mag je in 1 keer of in 3 termijnen betalen. Op feestdagen, tussen kerst en oud en nieuw en op opleidingsdagen en/of vakantie van de docente zijn er er geen reguliere lessen, met deze uitval is met de berekening van het maandtarief rekening gehouden. Sinds kort heb ik het geluk dat er 2 doorgewinterde Dru yoga docenten bij mij op les zitten. Die bereid zijn om lessen van mij over te nemen tijdens opleiding en vakanties, wat inhoudt dat er minder uitval van lessen zal zijn dan hierboven benoemd staat.

Je bent van harte welkom als je een keer mee wilt doen met deze zachte vloeiende vorm van yoga. Een vorm die mijn hart gestolen heeft vanaf ’t moment dat ik zelf op les kwam. Er is in de lessen veel afwisseling door de verschillende yogaseries, sequenties en houdingen en tevens brengt het je meer in verbinding met je hart. Bij Dru Yoga wordt in de les passende muziek gebruikt.

Wat neem je mee: In ieder geval een groot badlaken voor op de yoga mat, een fleecedeken voor de ontspanning, een flesje water, bij voorkeur ook een matje en meditatiekussen. Denk aan makkelijke kleding en (antislip)sokken, of gewoon op blote voeten. Ik heb leenmatjes beschikbaar. Yogamatten en Meditatiekussens zijn indien gewenst ook via mij te koop.