“I put my heart and my soul into my work, and have lost my mind in the process.” Vincent van Gogh

Meditatiecursus

1 of 2 keer per jaar
Basiscursus + vervolgcursus
6 Lessen van 2 uur
eens in de 2 weken

Doel: kennis en eigen maken van Dru Meditatie.
Locatie, Yoga on the Go, Ugchelen
Kosten: € 90,00
(incl. uitgebreide hand-out)

Yoga & klankschalen

Eens per kwartaal (woensdag)
Yoga in combinatie met klank,
met klankschalen uit Tibet.
Een inspirerende beleving

Doel: heerlijk ontspannen
1e keer wo-dag 1-11-2017
Tijd van 19:15 tot 21:30 uur
Kosten: € 27,50
In samenwerking met Esther van Himalayan Heart

Yoga & Mantra

1 of 2 keer per jaar (weekend)
Yoga of live muziek, dans en
zang + gezamenlijke maaltijd.

Doel, verstilling, verbinding
zaterdagmiddag 15:00-20:30
Kosten: € 25,–
In samenwerking met
Jan Linssen van mantradans.

Workshops

Voor leerlingen en bedrijven
Verdieping rondom thema
1 dagdeel in het weekend

Doel: kennismaken met yoga of werken met een thema.
Locatie, dag en tijd in overleg
Kosten: afhankelijk van welke/lengte workshop.

De Meditatiecursus is zodanig opgebouwd dat je voldoende aanwijzingen en achtergrond informatie krijgt aangereikt om thuis zelf een eigen ritme hier in op te bouwen. Je krijgt les in de voorbereiding op en de verschillende vormen van mediteren. Ook komen een aantal “vooroordelen” over mediteren aan de orde. Per les krijg je “huiswerk” mee, om hier zelf mee aan het werk te kunnen. Wat van jezelf wel de nodige motivatie en discipline vraagt. Als je dit volhoudt zul je merken dat Meditatie je vriend wordt en  de vele voordelen die het biedt steeds meer gaan waarderen.

Samenwerkingsverbanden en Gastlessen op woensdagavond, voorlopig eens in de 4 weken. Start 1 november 2017

Yoga en klankschalen is een samenwerking met Esther van Santen, waarin je na de Dru Yoga les aansluitend heerlijk kunt genieten van een klanken bad met prachtige klankschalen. Door de combinatie van Yoga en klankschalen geeft dit ruimte voor een extra ontspannen gevoel. Je wordt hierbij uitgenodigd om dit een keer te komen ervaren, we hopen dat we dit eens per kwartaal kunnen gaan organiseren. Zodat je elk seizoen kunt baden in een zee van klanken. Daarnaast wil ik je nog wijzen op een mooie workshop op zaterdag 25 november, hierin combineren Astrid, Esther en ik yoga, klankschalen en tekenen. Een bijzondere en mooie samenwerking. Meer informatie kun je vinden onder het menu bij actueel.

Yoga en Mantra is een samenwerking met Jan Linssen, van mantradans en zang. Op 9/9-2017 hebben we voor de 1e keer samengewerkt en dat is in die mate goed bevallen, dat we dit ieder geval jaarlijks willen aanbieden. Het is mooi om yoga op live muziek te doen en de combinatie met dans en zang maakt het tot een mooi geheel. Hartverwarmend, openend en verbindend. Ook is er tijdens deze middag/avond een gezamenlijke maaltijd.

Qigong gastles, op woensdagavond 29 november komt Marylin Lis een Qigong les geven aan de Bogaardslaan 14b. Een mooie bewegingsvorm die door Marylin met aandacht voor de schoonheid van de beweging wordt uitgevoerd. Van harte aanbevolen.

Workshops, er zijn verschillende workshops mogelijk, bij bedrijven als kennismaking, als een nieuw begin of eind van een  werkdag of als verbindende factor bv. bij teambuildingsdagen. Ik kom daarvoor graag naar u toe. Dit kan dan tevens het begin zijn van een serie yogalessen. Voor yogi’s zijn het workshops met een thema uit de yoga of verdieping van een aspect van yoga. Er is daar zoveel over te vertellen dat ik steeds een bewuste keuze maak welk onderwerp de aandacht nodig heeft. Daarbij zorg ik dat er een goede mix is van theorie en het beoefenen van yoga.