“I put my heart and my soul into my work, and have lost my mind in the process.” Vincent van Gogh

Yoga Coaching 

Op afspraak

Individueel 

Kosten: op aanvraag
Intake + 4/5 sessies

Chakra cursus

samen met ?? 

Yoga & Creativiteit
Jaarcursus 13 chakra’s
Kosten: op aanvraag
In Samenwerking


Yoga & Klank

Met Esther van Santen 

Yoga, Klank & wandelen
In het weekend + lunch
Kosten: op aanvraag
In samenwerking.

Bedrijven

Yoga op locatie

Thema
In Overleg 
Kosten: op aanvraag
Dagdeel of hele dag 

Yoga Coaching is vrij nieuw, ik heb daarvoor de yoga therapie opleiding in Wales gevolgd. Het is een mooie vorm van het inzetten van yoga waarin wordt gewerkt met lichaam, geest, levensstijl en energie niveau. Ben blij met deze aanvulling op de yogalessen en de kennis die ik heb opgedaan. Ik zet die graag in om cliënten via yoga in de ruime zin van het woord handreikingen te doen om de weg naar herstel van balans te gaan. Yoga coaching is zeer geschikt voor individuele sessies. Deze vorm van coaching begint met het invullen van een vragenformulier, waarop een intake gesprek volgt, waarbij in overleg wordt gekeken wat er met yoga mogelijk is. Daarnaast kan het ook in therapie vorm worden ingezet voor werken met een groep. Dit gebeurt in kleine groepen met een gemeenschappelijke factor waaraan in groepsverband gewerkt gaat worden. Dit gaat dan meestal om lichamelijke klachten, zoals bv. rugklachten, slaapproblemen of overgang gerelateerd klachten. Het fijne van een groep is dat er herkenning is en dat er ook ervaringen en tips uitgewisseld kunnen worden. Mocht het nodig zijn dan kun je naast het groepsproces ook individuele coaching volgen als er meer speelt. 

De Chakra cursus is een bijzondere cursus. Er wordt gewerkt met de 13 kosmische chakra’s, die door de combinatie van yoga en creativiteit benaderd wordt. De 1e cursus hiervan is gestart op 14 september 2019 en is door de lockdown periodes in Nederland uitgelopen t/m juni 2021, waarbij een deel van de lessen online is geweest. De cursus is zo opgebouwd dat je maandelijks 2 lessen hebt rondom elk chakra waarin je jezelf elke maand kunt afstemmen op een van de kosmische chakra’s  zodat deze meer voor je gaan leven. 
Een mooie innerlijke reis om samen te beleven. 

Yoga & Klank  is in samenwerking met Esther van Santen van Himalayan Heart. met haar mooie klankschalen uit Nepal. Het is mooi om yoga te combineren met klank, onderbroken door een gezamenlijke maaltijd voor de inwendige mens. Het klankenbad van Esther geeft extra ontspanning voor of na een yogales die bij voorkeur buiten is, rondom een mooi thema. Dit werkt hartverwarmend, openend en verbindend. En brengen je tevens meer in contact met je innerlijke stilte. Tevens hebben wij  het initiatief opgezet voor ontmoetingen voor HSP-ers met yoga, klank en gesprek rondom een thema. De 1e ontmoeting was op 29 november met het thema herkennen en erkennen. Vervolg ontmoetingen zitten in de pen vanaf het najaar van 2021. Welkom als je hier bij wilt zijn. 

Yoga bij bedrijven gaat in overleg. Hiervoor kan ik naar uw bedrijf toe komen, maar u bent ook zeker welkom in de yogastudio in Ugchelen. Daarbij werk ik met een thema dat in overleg samengesteld wordt. Dit kan bv. een combinatie van Dru Yoga met stoelyoga zijn, gericht op rug en schouders, een korte meditatie en een heerlijke ontspanning. Maar kan ook een les rondom een thema zijn dat speelt in uw bedrijf. Dit stel ik graag samen met u samen, zodat het aansluit bij uw wensen. Eventueel gecombineerd met creativiteit of klank. Lunch in de ruimte of dichtbij is ook mogelijk.