“Either write something worth reading or do something worth writing”. Benjamin Franklin

Agenda

Hieronder vind je de agenda voor de komende maanden, met daaronder een korte of uitgebreide omschrijving ervan. Met daarnaast een korte terugblik op activiteiten die pas geweest zijn, zeker van degene die voor herhaling vatbaar zijn. Voor al deze activiteiten kun je je opgeven door een mail te sturen naar mat7@online.nl of bel 06-51692283.

Daarnaast mag je hiervoor ook het contactformulier gebruiken dat je kunt vinden op de pagina contact. Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor een proefles en/of de nieuwsbrief.

Nieuws

In de kolom hieronder vind je het nieuws bijgewerkt op 17 november. Hier vind je komende activiteiten en plannen voor in de nabije toekomst. Op korte termijn is dit de workshop Yoga, Tekenen & Klankschalen, die nu met korting te boeken is als je met meer personen komt. En daarnaast aandacht voor 2 extra lessen. De eerste is een gastles Qigong op woensdagavond 29 november en 2 weken later een Dru meditatie les op 13 december. Lees voor meer info even verder door onder nieuws en agenda. De les van 13 december is de laatste extra les dit jaar. In januari 2018 pak ik de draad weer op.

november/december

November /December 2017
Op 1 november is er een nieuwe groep gestart op woensdag in de namiddag. De tijd hiervoor stond nog niet vast en is in overleg met de groep vastgesteld van 17:00 – 18:15 uur. Dit blijkt een prettige tijd te zijn om les te geven en te krijgen, zo rond de overgang van dag naar avond. Erna thuis heerlijk eten en dan nog een avond voor de boeg.
Terugblik
Yoga, mantradans en zang, samen met Jan Linssen: wees stil, wat fluistert je hart (9/9/2017)
Deze middag/avond was de 1e keer van deze samenwerking. Het was een hartverwarmende middag, met als herinnering de vrolijkheid en verbinding. Voor herhaling vatbaar.

Vooruitblik
Maand November / December : Combi en Gastlessen
Workshop yoga/klank/tekenen
Gastles Qigong
Dru Yoga meditatie les
Zaterdagmiddag 25 November 13:00-18:00 uur
Esther, Astrid en ik werken deze middag samen en kijken er alle drie naar uit om er een mooie middag van te maken voor alle deelnemers.  De middag is inclusief materialen, koffie, thee en iets lekkers. Voor meer info kun je kijken op de website van Astrid & Esther te vinden in de kolom onder nieuws. Omdat we zelf enthousiast zijn over deze workshop en begrijpen dat wat mensen tegen de kosten aanhikken, hebben we besloten om korting te geven als je met 2 ofmeer personen komt. Dit houdt in dat 2 personen samen € 95,00 betalen en 3 samen € 135,00. Kom je met met meer neem dan even contact met ons op. In deze workshop krijg je 5 uur les door 3 docenten, mooi gecombineerd en gericht op beweging & flow. Je kunt je hiervoor opgeven bij Astrid via info@praktijkdestillekracht.nl
Woensdagavond 29 november: van 19:30 tot 21:00 uur
Gastles Qigong, door Marylin Lis, van centrum Ik Ben, we starten met koffie/thee. Kosten € 10,00.
Deze les is bijna helemaal volgeboekt, er zijn slechts nog enkele plekken beschikbaar. De lessen van Marylin zijn gericht op de schoonheid van de beweging, een mooie manier om Qigong te ervaren.
Woensdagavond 13 december: van 19:30 tot 21:00 uur 
Dru Yoga meditatie les, incl. koffie/thee. Kosten € 10,00. In deze les staan we stil bij het belang van mediteren voor je algehele gezondheid. Ernaast kijken we naar een goede voorbereiding en zithouding. Er is ook aandacht voor de weerstand om te mediteren en tips om hier mee om te gaan en dit stap voor stap te veranderen. In deze les gaan we zeker ook yoga beoefenen als voorbereiding op de meditatiesessie.

2017 4e kwartaal

Uitbreiding les uren
Langzaam aan wordt de extra lesdag op  woensdag meer gevuld. Naast de ochtend les op woensdagochtend is er op 1 november een extra uur bijgekomen in de namiddag van 17:00 tot 18:15 uur. In 1e instantie bedoeld als les na werk/schooltijd.

Daarnaast is er vanaf november elke woensdagavond eens per 4 weken een extra les, dit kan een reguliere Dru Yogales zijn, maar ook een les van een gastdocent, al dan niet gecombineerd met yoga. Maar dit kan in de toekomst net zo goed een lezing zijn. Kijk voor meer info bij de agenda. Hier kun je de extra  lessen in november en december vinden. Je mag hierbij ook zelf een onderwerp aandragen of een docent voordragen waarvan je denkt dat hij of zij een mooie gastles kan geven.

Mooi overig nieuws is dat er sinds kort 2 Dru yogadocenten bij mij op les zitten die naar Apeldoorn verhuisd zijn en bereid zijn om mijn lessen over te nemen als ik in Wales ben voor de opleiding Dru Yoga Therapy, begin november voor het 3e opleidingstraject. Ik heb daar weer veel geleerd en wordt steeds enthousiaster over de opleiding. Er komt zoveel mooi bij elkaar, dat ik er helemaal blij van word, ik houd van verbanden leggen en kan hier mijn hart ophalen. Ernaast is het vegetarische eten er heerlijk en ook de omgeving is prachtig voor een korte of langere wandeling. Alle bergen hebben een naam in het Welsch. Er zijn daar trouwens ook retreats voor mensen die geen docent zijn, heb je belangstelling, kijk dan hiervoor bij www.druyoga.com. Tevens ben ik zeker ook blij met de goede berichten over de vervangen lessen, geeft een gerustgesteld gevoel, dat er back up is als het nodig is, Fijn voor de leerlingen, mijzelf, maar ook zeker voor de doorgewinterde invaldocenten die dit met veel plezier doen. Het is ook een heerlijke yoga om les in te geven, zeker als je hart er ligt

Hieronder kun je via een klik naar de websites van degenen waar ik tot nu toe mee samenwerk + een link voor verhuur van de ruimte.
De ruimte kenmerkt zich door veel licht en is sfeervol ingericht. Gezien het aantal complimenten dat ik over de ruimte krijg, de moeite waard om eens te komen kijken als je zelf een activiteit wilt organiseren. Houd er rekening mee dat hetgeen je doet in de lijn moet zijn van onze activiteiten.

Astrid Jongste

Silvia Bloem

Marylin Nijhuis-Lis

Esther van Santen

Annemieke Merkelbach

Jan Linssen

Zaalverhuur