“Either write something worth reading or do something worth writing”. Benjamin Franklin

Agenda

Hieronder vind je de agenda voor de komende maanden, met daaronder een korte of uitgebreide omschrijving ervan. Met daarnaast een korte terugblik op activiteiten die pas geweest zijn, zeker van degene die voor herhaling vatbaar zijn. Voor al deze activiteiten kun je je opgeven door een mail te sturen naar mat7@online.nl of bel 06-51692283.

Daarnaast mag je hiervoor ook het contactformulier gebruiken dat je kunt vinden op de pagina contact. Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor een proefles en/of de nieuwsbrief.

Nieuws

In de kolom hieronder vind je het nieuws bijgewerkt op 20 sept. Hier vind je komende activiteiten en plannen voor in de nabije toekomst. De eerstvolgende is de 1e van voorlopig maandelijkse extra lessen op woensdagavond. De primeur is op 1 november, van 19:15 tot 21:30. Een avond ontspannen met Dru Yoga in combinatie met de mooie klankschalen van Esther van Himalyan Heart. Haar website kun je vinden aan ’t  eind van de pagina via links naar websites van mensen met wie ik wel eens samenwerk. Waarbij ik samenwerken als een extra kracht zie voor het neerzetten van iets moois.

2017 herfst 


September/Oktober/November 2017
Op 6 september is er een nieuwe lesgroep gestart, tijd van 9:00-10:15 uur op woensdagmorgen.
Op 25 oktober start er een nieuw lesuur, tijd van 16:30 – 17:45 uur op woensdagmiddag. (na werktijd)
Op 1 november start de 1e les in een serie extra lessen, tijd van 19:15 – 21:30 uur. (combiles)
Terugblik
Yoga, mantradans en zang, samen met Jan Linssen: wees stil, wat fluistert je hart (9/9/2017)
Deze middag/avond was de 1e keer van deze samenwerking. Het was een hartverwarmende middag, met als herinnering de vrolijkheid en verbinding. Voor herhaling vatbaar. Voor wie vaker wil zingen en dansen, de website van Jan: www.janlinssen.nl

Vooruitblik  Extra lessen + workshop in november

1 november:
Combi les Yoga en Klankschalen (tijd 19:15-21:30 uur). Opgeven via mail of telefonisch.
Zaterdagmiddag 25 November 13:00-18:00 uur
Esther, Astrid en ik werken deze middag samen en kijken er alle drie naar uit om er een mooie middag van te maken voor alle deelnemers. Je kunt je opgeven bij Astrid. Haar website en die van Esther kun je hiernaast vinden in de kolom onder nieuws.
Woensdagavond 29 november: gastles Qigong, tijd wordt nog bekend gemaakt.

2017 eind 3e kwartaal

Uitbreiding les uren
Langzaam aan worden de 2 lesdagen op dinsdag en woensdag meer gevuld. Naast de ochtend les op woensdagochtend komt er na de herfstvakantie ook een extra uur bij in de namiddag, voorlopig van 16:30 tot 17:45 uur. Dit is in 1e instantie bedoeld als les na werktijd, maar ieder ander die dit een fijne lestijd vind is zeker welkom.

Daarnaast komt er woensdagavond eens in de 4 weken een extra les bij, dit kan een reguliere Dru Yogales zijn, maar ook een les van een gastdocent wel of niet gecombineerd met yoga. tevens kan het ook een lezing zijn. Kijk voor meer info bij de agenda.

Hieronder kun je via een klik naar de websites van degenen waar ik tot nu toe mee samenwerk + een link voor verhuur van de ruimte.
De ruimte kenmerkt zich door veel licht en is sfeervol ingericht. Gezien het aantal complimenten dat ik over de ruimte krijg, de moeite waard om eens te komen kijken als je zelf een activiteit wilt organiseren. Houdt er rekening mee dat hetgeen je doet in de lijn moet zijn van onze activiteiten.

Astrid Jongste

Silvia Bloem

Marylin Nijhuis-Lis

Esther van Santen

Annemieke Merkelbach

Jan Linssen

Zaalverhuur